Iron Man 3: Které postavy se vrátí?

Iron Man 3: Které postavy se vrátí? | Fandíme filmu
Jaké postavy můžeme čekat v Iron Manovi 3? Co to znamená pro budoucnost Marvelu? A kdy se začne natáčet?

Avengers jsou za rohem, ale Marvel už samozřejmě plánuje do budoucna. A jako první je na řadě Iron Man 3, který bude mít premiéru už za rok v květnu. Nedávno jsme vás informovali o možné zápletce, teď jsme se dozvěděli, kteří herci se vrátí. Robert Downey Jr. je asi jasný, ale vrátí se i Gwyneth Paltrow jako Pepper Potts, Don Cheadle jako James Rhodes (možná tedy i jako War Machine?) a překvapivě i Scarlett Johnasson, jako Černá vdova!

Což jsme možná úplně nečekali. Scartlett má s Marvelem samozřejmě podepsaný kontrakt na celou řadu filmů, ale proč se vrací zrovna v Iron Manovi? Zvlášť když zdroj mluví o tom, že by Iron Man 3 měl být uzavřený příběh čistě o Starkovi, ve kterém s žádnými dalšími hrdiny nemáme počítat? Znamená to, že plány na potenciální samostatný film Černé vdovy nebo SHIELDu jdou momentálně k ledu? Nebo se filmů naopak chystá tolik, že si chce dát Marvel majzla, aby sváteční diváci na jednotlivé postavy nezapomněli?

Zdroj dále potvrzuje, že Shane Black skutečně nebude pouze režírovat, ale také se spolu s Drew Piercem aktivně zapojil do přípravy scénáře. A to je hodně dobře, protože Black patří k nejtalentovanějším scénáristům dnešní doby. Natáčení začne v Severní Karolíně 21. května, takže někdy tou dobou můžete čekat první uniklé fotky a nějaké oficiální informace.

Zdroj: Feature Film Casting

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest