X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen

X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu animace chystané akční scény a data premiér chystaných x-menovských fimů.

Zákulisní zdroje z produkce X-Menů potvrzují starší zprávy, že v New Mutants by se měly objevit Maisie Williams jako Wolfsbane a Anya Taylor-Joy jako Magik. Nově se dozvídáme, že jako Cannonball by je mohl doplnit Nat Wolff, se kterým režisér Josh Boone spolupracoval na snímku Hvězdy nám nepřály a diváci jej budou znát především z hlavní role v Papírových městech. Cannonball, občanským jménem Samuel Guthrie, je v komiksech původně horník z Kentucky, který dokáže z těla vyzařovat termokinetickou energii a vystřelovat se tak jako živá raketa. Za letu kolem sebe má silné energetické pole a je prakticky nezranitelný. To ale nejsou ani zdaleka všechny novinky.

Film by údajně měl mít hororový nádech a být křížencem románů Stephena Kinga s filmy Johna Hughese. V podstatě máme čekat stylově něco podobného, jako byla středoškolácká linka v seriálu Stranger Things...akorát s výrazně větším množství nadpřirozených schopností. Záporákem příběhu potom má být Demon Bear, což je obří medvěd, který čerpá sílu z negativních lidských emocí. Dokáže se teleportovat a pokřivit lidskou duši. Film má být uvedený na jaře 2018, nejspíš tedy 2.3. 2018, kdy má Fox rezervovaný volný termín. Tím pádem by Deadpool 2 nejspíš spadal na 29.6. 2018.

Studio si ale vyhradilo na komiksové filmy další dvě data. Konkrétně 2.11. 2018 a 14.2. 2019. Co bude uvedeno v těchto termínech? Fox hledá režiséra pro Deadpoola 3 a na jaře se žoldákovi s proříznutou pusou vedlo už jednou dobře. Mohl by tedy dostat únorový temrín – rok a osm měsíců, to je dost dlouhý odstup na to, aby byli fanoušci po svém oblíbenci opět hladoví. Listopad 2018 by si pak mohl vzít Gambit, do jehož příprav by se měl Channing Tatum znovu pustit, až herci skončí povinnosti spojené s filmem Logan Lucky a najde se nový režisér. Vždycky se také může začít chystat nějaké pokračování X-Men: Apocalypse, ale poslední dostupných informací má tenhle film ze všech x-menovek nejdále k realizaci.

Přikládáme animované storyboardy, které ukazují, jak by ve filmu mohla vypadat jedna akční scéna. V galerii je pak artwork s Demon Bearem.

X-Men: New Mutants by žánrově měli spadat mezi fantastické filmy pro mládež, vycházejí z populární x-menovské řady z 80. let minulého století, ve které Profesor X trénuje úplně nový tým mladých studentů. Kromě nových postav (seznamte se ve starším článku) by se mohli objevit také Profesor (James McAvoy) a Storm (Alexandra Shipp) v pozici mentorů a učitelů. Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg.

Zdroje: Coming Soon, Exhibitor Relations I, II

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 9

X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Hlavní záporák odhalen, další mutant obsazen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest