Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra

Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Reynolds se rozpovídal o dlouhých letech, které už s Deadpoolem strávil.

Režisér Tim Miller Deadpoola 2 opustil pro „tvůrčí neshody“. Pokud se kdy máme dozvědět podrobnosti o tom, co se vlastně v zákulisí stalo, nejspíš si na ně nějaký ten rok počkáme. Prozatím Ryan Reynolds (představitel hlavní role a producent) nabídl alespoň částečné vysvětlení.

Přímo k Millerově odchodu řekl Reynolds pouze tolik, že je to geniální režisér, a že nikdo na filmu nepracoval tak tvrdě, jako on. Pokud jde o širší souvislosti, tak Ryan dodal, že natáčení prvního Deadpoola bylo nesmírně obtížné. Nikdy v životě nepracoval s tak vášnivými kolegy. Film je podle herce tak dobrý právě proto, že všichni zúčastnění měli hodně silný názor na to, jak by měl film vypadat. Samozřejmě ale kvůli tomu docházelo především v postprodukci k řadě tak trochu děsivých konfliktů. Naštěstí se přes ně všichni dokázali nakonec přenést a mají se pořád rádi.

Pravda je ale taková, že když má Reynolds pocit, že si má dupnout, tak to prostě udělá. Nikdy by ho nenapadlo mluvit Millerovi do vizuálních efektů. Tim je odborník na slovo vzatý a tohle je jeho doména. Pokud jde ale o postavy a ducha, v jakém se má vyprávění nést, tak těm rozumí Ryan velice dobře. Kromě autora komiksové předlohy s postavou nestrávil nikdo tolik času jako on, a tak si Reynolds zkrátka a dobře hodlá všechno pohlídat, hezky od začátku až do konce.

V rozhovoru herec mluvil také o tom, že se studio Fox snažil přesvědčit celé roky, aby jej Deadpoola nechalo hrát. Příležitost přišla v roce 2007, ale okolnosti nebyly ideální. Snímek X-Men Origins: Wolverine se točil během stávky scenáristů, a tak Reynolds dostával pokyny, ve kterých stálo třeba jenom „Deadpool přijde na scénu, hodně rychle mluví a dělá spoustu vtipů“. Reynolds si dialogy psal sám a vlastně hrál jen tu část, kde je vidět jeho tvář. Jakmile se z Deadpoola stane nemluvné vraždící monstrum, je pod maskou Scott Adkins. Studio dalo Reynoldsovi na výběr: Buď postavu publiku představí alespoň takhle, nebo prostě roli dostane někdo jiný.

Nedokončená verze filmu unikla na internet a reakce fanoušků na Deadpoolovu proměnu byla silně negativní. Reynolds se na lidi z Foxu rozčiloval, že jim to říkal, ale na jakékoliv zásadní změny už nebyl čas. Když přišla nabídka na Green Lanterna, Reynolds ještě jednou do Foxu napsal, že Green Lanterna odmítne, pokud by byla sebemenší šance, že se začne chystat Deadpool. Ve studiu ale nebyl zájem a Reynolds se pustil do neúspěšného Lanterna.

Nicméně už někdy v roce 2009 se dal Reynolds dohromady s Rhettem Reesem a Paulem Wernickem a začali psát scénář. Během let připravili obrovské množstv verzí. Byli ochotní udělat opravdu zásadní kompromisy, jen aby studio film odsouhlasilo. Tajně přitom doufali, že studio některou variantu schválí a oni se pak při natáčení pokusí udělat maximální množství úprav, aby odsouhlasenou variantu přiblížili své vysněné verzi. Nakonec na internet unikly testovací záběry a jejich vize získala podporu veřejnosti. Studio konečně ustoupilo, dalo jim 58 milionů a nechalo je natočit film dle jejich libosti, hlavně, když konečně přestanou otravovat.

...a zbytek už znáte. Film utržil neuvěřitelných 782 milionů, stal se nejúspěšnějším x-menovským filmem a nejúspěšnějším filmem pro dospělé. Dvojka se chystá a jak už bylo řečeno, po letech sisyfovské práce už si Reynolds do díla mluvit nenechá.

Zdroj: GQ

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 11

Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu Deadpool 2: Ryan Reynolds se vyjádřil k odchodu režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest