Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny

Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Víme, kdo se postará o kameru a kdo o robotické dinosaury. A možná víme víc o zápletce filmu.

Natáčení Jurského světa 2 začne každou chvíli. Potvrdila to v rozhovoru Bryce Dallas Howard a následně také producent Frank Marshall, který už má otevřenou kancelář v Londýně a podělil se o fotku. Tu najdete dole v galerii společně s další fotkou, kterou sdílel sám režisér J.A. Bayona. Točit se má krom ateliérů Pinewood také v londýnských exteriérech, ve Skotsku a na Havaji. Bryce Dallas Howard také prozradila, že události prvního filmu její Claire zásadně změnily. Zároveň je to ale pořád v jádru ona a z tohoto určitého rozporu může herečka ve druhém filmu těžit.

Bylo obsazeno ale také několik nových herců. Ted Levine je známý především jako Buffalo Bill z Mlčení jehňátek a pamatovat si jej můžete také třeba jako policejního kapitána z Monka. Do blíže neurčené, ale „klíčové“ role byla obsazena také Daniella Pineda. Znát byste ji mohli ze seriálů The Detour nebo The Originals. Novým kameramanem filmu je Oscar Faura, který točil všechny dosavadní Bayonovy filmy, nebo třeba Kód Enigmy.

Režisér Bayona dříve zdůraznil, že ve druhém filmu chce daleko více spoléhat na animatronické loutky. Ty však překvapivě nevyrobí firma Legacy Effects (dříve Stan Winston Studios), která dělala dosavadní jurské filmy. Společnost totiž sídlí v Kalifornii, a protože se většina Jurského světa 2 točí v Londýně, bylo pro filmaře praktičtější angažovat místní Star Wars Creature Shop Neala Scanlana. Ten je samozřejmě zodpovědný za všemožné potvůrky ze světa Star Wars, takže můžeme být v klidu – o dinosaury bude dobře postaráno.

Poslední novinka se týká možné zápletky filmu. Studio Universal si registrovalo webové domény IslaNublarRescueMission.com a AllCreaturesHaveRights.com (a .org). Už dříve režisér naznačoval, že se film do určité míry bude zaobírat etickou stránkou výroby a chování dinosaurů, lidskou odpovědností za uměle vytvořené tvory. Bude snad část filmu pojednávat o záchranné misi, která se nějakým způsobem bude snažit pomoci zvířatům, jež zůstala na ostrově Nublar po kritickém selhání Jurského světa?

Zdroje: Jurassic Outpost, Jurassic Outpost II, Jurassic Outpost III, J.A. Bayona, J.A. Bayona II, Variety I, Variety II, ET Online, ET Online II, Frank Marshall,

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu Jurský svět 2: Natáčení na spadnutí, další role obsazeny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest