Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek

Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér slibuje také určitou reflexi dnešní doby a našel se hudební skladatel.

Před časem jsme se dozvěděli, že v Jurském světě štáb využíval minimum dinosauřích loutek (nebo chcete-li robotů) do značné míry proto, že digitální triky jsou levnější. Ve dvojce by se tohle mělo alespoň částečně napravit. Publikum je podle režiséra Juana Antonia Bayony v dnešní době na digitální triky už dost navyklé, přesto by tzv. animatroniku rád v co největší míře využíval a oba přístupy by rád skloubil, aby divák nepoznal, na co se to vlastně kouká. Hmatatelná zvířata jsou pak podle něj důležitá obzvláště ve scénách, ve kterých s nimi lidé nějakým způsobem reagují.

Reakce na dinosaury je důležitá i v poněkud abstraktnější rovině. Lidé si své výtvory rádi přivlastňují a Bayona slibuje, že na chování lidí bude možné najít určitou paralelu k současné době, ve které žijeme. Film tudíž bude o poznání temnější. Zároveň však samozřejmě půjde o velké blockbusterové dobrodružství a bude to zábava. S Chrisem Prattem na palubě to snad ani jinak nejde. Přesto půjde o zatím nejtemnější film ze všech - Režisér ví, že je ve světě Stevena Spielberga, kterému se musí přizpůsobit, zároveň je však přesvědčený o tom, že producenti jeho předchozí filmy viděli a naprosto přesně vědí, proč najali právě jeho.

Režisér znovu potvrdil, že Claire (Bryce Dallas Howard) nebude ve filmu nosit boty na podpatku, potkáme nové dinosaury a Bayona se bude snažit najít rovnováhu mezi novinkami a tím, co diváci od série očekávají, tím, co dělá Jurský park Jurským parkem. Oficiálně je také potvrzeno, že hudbu pokračování složí stejně jako u prvního Jurského světa Michael Giacchino, který má čerstvě za sebou Rogue One: Star Wars Story. Producent Frank Marshall prozradil, že natáčení začne v únoru v Londýně a zároveň si také pochvaloval spolupráci s Bayonou. Těší se na temnou příchuť, kterou do série vnese a líbí se mu jeho pečlivost – všechno musí mít dopředu důkladně rozkreslené a vymodelované. Tak snad se ta pečlivost na výsledném filmu patřičně projeví.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář píší Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21. června 2018.

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu Jurský svět 2 slibuje daleko víc dinosauřích loutek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest