Star Wars VIII: Klíčový bude vztah mezi Rey a Lukem

Star Wars VIII: Klíčový bude vztah mezi Rey a Lukem | Fandíme filmu
Lucasfilm
Režisér odhaluje nové podrobnosti o osmé epizodě. Adam Driver o postavě Kylo Rena.

Jestli si vzpomínáte (a pokud ne, článek zde), tak Star Wars VIII mají začít bez klasicky žlutého stoupajícího textu a rovnou nás hodí do okamžiku, kdy končila Síla se probouzí (nebojte, vše není ztraceno text může přijít o pár minut později). Tudíž se shledáme s Rey (Daisy Ridley) a Lukem Skywalkerem (Mark Hamill) v momentě, který si můžete připomenout dole ve videu. Proč došlo k takovéto změně, vysvětlil režisér Rian Johnson slovy, že nehodlá přeskakovat v příběhu dva roky a chce vidět hned, co se bude dít dál.

V osmé epizodě bude klíčové budování vztahu mezi Rey a Lukem. Zároveň velká část filmu se bude věnovat samotnému Lukeovi. Bude se řešit, proč se Mistr Jedi od všech odloučil a jaké budou jeho další kroky. Lukeovo zmizení do jednoho ze vzdálených koutů galaxie můžeme přisuzovat faktu, že jeho synovec se nechal zlákat temnou stranou Síly, stal se z něj Kylo Ren a následně Luke ztratil své žáky, jak jsme se dozvěděli z předchozí epizody. Z pohledu Lukea bychom se tak mohli podívat na tragickou událost o něco blíž. „Stejně jako Luke, je i Rey vtažena do většího světa, který je propojený se Sílou, takže budeme sledovat, jak si postupně uvědomuje své schopnosti, svůj dar. Dělá první kroky, aby se vyrovnala s touto novou věcí, o níž nikdy netušila, že ji v sobě má a právě teď začíná odhalovat svůj potenciál," uvedl na závěr Johnson.

Ve Star Wars VIII více nahlédneme pod slupku nejen samotným hrdinům, ale pozornost bude věnována i záporákovi Kylo Renovi. Postava se má v následující epizodě dál vyvíjet a jeho představitel Adam Driver dodává, že zatímco se George Lucas inspiroval u nejstarší natočené trilogie válkou ve Vietnamu, sedmá a osmá epizoda v sobě reflektují boj s terorismem.

Zdroje: USA Today, UPROXX

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest