Star Wars VIII: Našla příští epizoda svůj podtitul?

Star Wars VIII: Našla příští epizoda svůj podtitul? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A pokud ne, kdy nejpozději se jej dozvíme? K tomu je možné, že Nejvyšší vůdce Snoke bude tentokrát přivedený k životu úplně jinak než posledně.

Není úplně neobvyklé, že názvy chystaných velkofilmů nechtěně vyzradí přímo hollywoodská studia, když se název snaží pojistit. Někdy zaregistrují ochrannou známku, jindy koupí webovou adresu a dlouho střežené jméno je znenadání venku. Blahé paměti se takhle dostal ven třeba Spider-Man: Homecoming. Občas ale studio záměně kupuje nepotřebné domény, jen aby pátrající novináře a fanoušky zmátlo, jindy se zase registrují ochranné známky pro přidružené produkty.

Teď Disney registroval na úřadu pro intelektuální vlastnictví Evropské unie ochrannou známku Star Wars: Forces of Destiny. (Star Wars: Síly osudu). Je snad právě tohle plný název osmého filmu? Nejspíš není. Dobře informovaný fanouškovský server StarWarsNewsNet tvrdí, že je trademark určený něčemu jinému než filmu a je pravda, že jméno bylo zaregistrováno ve stejný den jako hru Star Wars: Force Arena, takže můžeme spekulovat o tom, že i v řípadě Forces of Destiny by mohlo jít o nějakou videohru.

Kdy se dočkáme skutečného názvu? Šéf Disneyho Bob Iger na premiéře Rogue One: Star Wars Story prozradil pouze tolik, že titul bude oznámený „někdy“. To nám samozřejmě mnoho neřekne, takže můžeme učinit alespoň nějaký hrubý odhad? Téměř jistě bude součástí prvního teaser traileru a ten s největší pravděpodobností letos zveřejněný nebude. Lucasfilm totiž soustředí pozornost na Rogue One. Takže jaké jsou další příležitosti? Lucasfilm svoje první teasery pro poslední dva filmy zveřejňoval sám, aby se pozornost soustředila čistě na něj, ale nemůžeme zcela vyloučit, že se nějaké video objeví už 5. 2. během Superbowlu – Disney při něm inzeruje pravidelně. Pak je tu 17. 3. a disneyovka Kráska a zvíře. A kdyby ani jeden z předchozích nevyšel, tak nejpozději v dubnu se dočkáme. 13.-16. 4. totiž probíhá další ročník Star Wars Celebration, každoroční velkolepé akce, věnované pouze Hvězdným válkám, kde vedení mimo jiného odhaluje novinky o nadcházejících filmech.

Objevila se také hodně zajímavá (nicméně neoficiální a nepotvrzená) zpráva o jednom ze záporáků filmu. Nejvyšší vůdce Snoke (Andy Serkis) by ve scénách, ve kterých se setká s dalšími postavami osobně, neměl být vytvořený digitálně, ale údajně se jedná o obří loutku, kterou musí ovládat hned několik lidí naráz. Filmaři se snaží o to, aby působil co nejpřesvědčivěji. To zní jako koncept hodně zajímavě, a pokud se to potvrdí, tak jsem zvědavý, jak bude nový Snoke působit v praxi.

Rey učinila první krůčky do širého světa ve Star Wars: Síla se probouzí a společně s Finnem, Poem a Lukem Skywalkerem bude ve své epické cestě pokračovat, v další kapitole ságy Hvězdných válek, ve Star Stars: Epizodě VIII. Z minulého filmu se vrací Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Nově je doplní Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Režíruje a scénář napsal Rian Johnson. Datum české premiéry je stanoveno na 14.12. 2017.

Zdroj: EUIPO, Making Star Wars, StarWarsNewsNet

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Star Wars VIII: Našla příští epizoda svůj podtitul? | Fandíme filmu Star Wars VIII: Našla příští epizoda svůj podtitul? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest