Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film

Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda se mají ještě jednou vrátit na filmová plátna.

V říjnu Sarah Jessica Parker uvedla, že návrat Sexu ve městě není vyloučený, a že se nadále vedou debaty o tom, zda by se případný návrat měl provést v podobě filmu nebo seriálu. Server Radar Online teď tvrdí, že uvidíme filmový Sex ve městě 3. Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall údajně podepsaly smlouvy a v létě se může začít natáčet. Nejdéle údajně trvalo vyjednávání se Sarah Jessicou Parker, které se údajně nelíbilo, že jsou postavy vykreslené jako dospělejší. Scénář však byl upravený k její spokojenosti. Všichni jsou údajně spokojení s tím, jak se situace vyvrbila a herečky se těší, až spolu opět budou spolupracovat.

Opakujeme, že zpráva nepřišla od filmového studia, od žádné z hereček, ani od žádného z hlavních hollywoodských zpravodajů, ale z bulvárního Radaru. Žádná z hereček se ke zprávě na sociálních sítích nevyjádřila.

Otázka je, jestli jestli je třetí film vůbec na místě. Seriál byl revoluční v tom, že ukázal ženské hrdinky, které se spolu otevřeně baví o sexu. Dnes jde nicméně o věc zcela běžnou a seriály jako Girls posouvají téma o několik světelných let kupředu. Filmy už byly jen slabým odvarem seriálu. Zůstala nostalgie, setkání se starými kamarádkami. První byl ještě označován jako turné kapely, která zahraje nejlepší hity, a i když už nedokáže nadchnout a ukázat cokoliv nového, skalní fanoušci jsou spokojení. Ve druhém filmu už pořádně nefungovalo ani přátelské pouto mezi hrdinkami, vlastně to byla jen taková přehlídka šatů a prázdných hlášek nad skleničkou. Opadající zájem byl patrný i v pokladnách, avšak 288 milionů v tržbách je pro mládeži nepřístupnou komedii stále parádní číslo.

Jenže nebyl by divácký zájem po dalších šesti letech ještě nižší, aniž by při tom klesly astronomické honoráře jednotlivých hereček? Lze přitom zdravě pochybovat o tom, že by ústřední čtyřka byla ochotná zariskovat a podívat se upřímně na sexuální život žen jejich věku, popřípadě nabídnout konfrontaci s mladší generací. Nejspíš by opět došlo jen na nostalgické oprašování toho, čím se děvčata zapsala do povědomí před necelými dvaceti lety. Co vy na to? Má v dnešní době smysl se k Sexu ve městě ještě vracet?

Zdroj: Radar Online

Galerie: 7

Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu Sex ve městě: Údajně se chystá třetí film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest