Dokonalý svědek s.r.o.: Olaf z Frozen si bere Penny

Dokonalý svědek s.r.o.: Olaf z Frozen si bere Penny | Fandíme filmu
Josh Gad dostal hlavní roli ve filmu a hned si bere Kaley Cuoco-Sweeting z Teorie velkého třesku. Za svědka mu půjde komik Kevin Hart. Koukněte na trailery.

Hlasitý komik Kevin Hart jede na vlně úspěchu již nějaký ten pátek. Po velmi úspěšném filmu Jízda švárů, kde se snažil udělat dojem na detektiva / bratra své přítelkyně (Ice Cube) si určitě mohl mezi nabídkami vybírat. Jednou z jeho voleb byla komedie s českých názvem Dokonalý svědek s.r.o.. Ačkoli se někomu může zdát, že se Hart tentokrát rozhodl pro vážnější krimi-drama z prostředí soudního přelíčení, slovo „svědek“ v názvu filmu má trochu jiný význam a opět se jedná o ztřeštěnou komedii.

Film je první celovečerní režisérskou zkušeností Jeremyho Garelicka, který společně s Jayem Lavenderem napsal také scénář k filmu. Oba pánové si již jednou zkusili spolupráci při psaní scénáře k filmu Rozchod! s Jennifer Aniston a Vincem Vaughnem. Kromě Harta zde v hlavní roli účinkuje Josh Gad, který se doposud objevoval víceméně ve vedlejších rolích, avšak po trháku Frozen, kde namluvil a nazpíval sněhuláka Olafa, je o něj zájem. Hlavní představitele doplňuje hvězda seriálu The Big Bang Theory, Kaley Cuoco-Sweeting a menší roli jednoho ze svědků si střihl i Jorge Garcia alias Hurley ze seriálu Lost.

Ve filmu se setkáme s Dougem Harrisem (Gad), kterému zbývá deset dní do svatby se svojí vysněnou přítelkyní Gretchen (Cuoco-Sweeting). Ta si na svatbu pozvala osm družiček a přeje si, aby byla její svatba dokonalá. Když se tedy nepříliš společenského Douga zeptá, jestli si i on pozval svoje kamarády jako svědky, zalže a řekne, že ano. Na scénu tak přichází Jimmy Callahan (Hart), majitel společnosti Best Man, Inc., která poskytuje mužům v nouzi svědky za úplatu. Jimmy sežene skupinu podivných chlápků a série srandovích situací může začít.

Zda se film povedl nebo ne, se budete moci přesvědčit již brzy, tedy v závislosti na místě vašeho pobytu. Do kin na Slovensku totiž přišel již 15.1., do ČR se dostane až 23.4.. Mezitím se můžete kouknout na pár trailerů.

Dokonalý svědek s.r.o.: Upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest