He’s Fucking Perfect: Amanda Seyfried loví dokonalého chlapa

He’s Fucking Perfect: Amanda Seyfried loví dokonalého chlapa | Fandíme filmu
Ve scénáři za milion dolarů měla původně hledat pana božského Emma Stone, nakonec se po něm vrhne právě Amanda.

Na začátku byl skript za milion dolarů scenáristky Lauryn Kahn. Jenže Fox, který takto drahý scénář v roce 2011 získal, se k realizaci snímku s pracovním názvem He's Fucking Perfect nedokopal. A tak scénář kupuje Universal a obratem začíná nabírat posádku. V hlavní roli by se měla představit roztomilá Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Bídnici). Režii dostal na starost Jake Szymanski, se zkušenostmi zatím pouze z televize (Saturday Night Live).

Amanda si v této komedii zahraje ženu posedlou rozborem mužů, kteří chodí na rande s jejími kamarádkami. Tahle posedlost vyvrcholí nalezením dokonalého protějšku, s kterým ale samozřejmě chodí jedna z přítelkyň. Amanda se rozhodne románek překazit a pana dokonalého urvat pro sebe. Dřív než tak ale podnikne, musí se sama stát dokonalou.

Film je ve stádiu příprav, nic tedy není jisté, ani název (těžko použitelný ve Státech, už teď je všude hvězdičkován), ani začátek natáčení, ani další herci. Jaké má Amanda komediální vlohy, se budeme moct brzo přesvědčit ve snímku A Million Ways to Die in the West, kde ji režíroval Seth MacFarlane (Family Guy, Méďa), tak snad nebudeme litovat, že film přišel o Emmu Stone, která měla hlavní roli hrát původně. 

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest