Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem

Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Ridley Scott, Katherine Waterston a James Franco hovoří o filmu.

Trailer na Alien: Covenant byl v Německu schválen pro promítání v kinech a to vždy znamená jediné – upoutávka bude v těch kinech v horizontu dnů, maximálně týdnů zveřejněna. Už dříve se objevily zákulisní informace o tom, že bude trailer zveřejněný před koncem roku, potenciálně na Štědrý den. Začátkem týdne začalo studio Fox zveřejňovat oficiální fotky, které provázejí číselné kódy. Fanoušci se domnívají, že ty kódy jsou šifra, která odhaluje, kdy přesně první trailer uvidíme. Všechny dosavadní teorie však byly vyvráceny. I tak dostáváme prozatím alespoň sadu fotografií, které si všechny můžete prohlédnout dole v galerii. Ta zkrvavená zcela jednoznačně dává vědět, že na posádku Covenantu čeká něco zatraceně nepěkného.

Krom toho se objevilo také několik rozhovorů s Ridleym Scottem a herci. Ridley uvedl, že vystrašit diváky je těžší než je rozesmát, ale film se o to samozřejmě pokusí. Zároveň bychom se měli dozvědět, kdo stvořil vetřelce a proč. Katherine Waterston pak o Scottovi řekla, že je to vyložený sadista, a že miluje, když diváci v kinech křičí. A pokud vyjeveně koukáte na to, co má Waterston na hlavě, pak vězte, že se údajně jedná o paruku, kterou nosil Ezra Miller při natáčení Fantastických zvířat. Herečka tvrdí, že se v ní ukázala Ridleymu a ten svolil, aby v ní natočila celý film. Staromódní účes vypadá příšerně, ale je pravda, že vněm herečka připomíná Sigourney Weaver z prvního Vetřelce. V separátním interview pak James Franco nepřímo potvrdil starší zvěst, podle které ve filmu dostal menší roli.

Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii k Vetřelci, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus. V hlavní roli Katherine Waterston, dále hrají Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Camern Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup a Alexander England. Režíruje Ridley Scott, na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan. Datum české premiéry je naplánováno na 4.8. 2017.

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Pět nových fotek, trailer za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest