Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky

Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 4 obrázky
Čeká nás hodně krvavý a strašidelný Vetřelec, po vzoru dvou nejstarších filmů. A k obsazení se připojil James Franco.

Vetřelec: Covenant je jedním z očekávaných velkofilmů příštího roku, které uvedou do konce toho letošního trailer. Dočkat bychom se měli snad během Vánoc. Prozatím trailer, společně s dalšími záběry, viděli alespoň američtí novináři a podělili se o své dojmy.

Převládá názor, že film je děsivý a krvavý. Podle některých dokonce šokující a nechutný. Zároveň byly záběry nabité akcí. Nebudou chybět facehuggeři a xenomorphové, kterých je hodně. Klubat se ale v tomhle případě budou ze zad. Objevila se zmínka, že do určité míry film vypadá jako to, co fanoušci chtěli dostat od Promethea. Daleko vícekrát se ale opakuje zmínka, že film působí jako něco mezi Vetřelcem a Vetřelci. Reakce na předložené záběry je ve všech případech pozitivní, o postavě Katherine Waterston se mluví jako o nové Ripley. Krom toho jsme se dozvěděli, že Covenant je loď obrovská a kolonistická, takže je na palubě hodně párů. Planeta, na kterou Covenant dorazí, je porostlá bujnou vegetací. A v upoutávkách se hodně ukazoval také Michael Fassbender, tentokrát s tmavými vlasy.

Další novinkou je, že ve filmu údajně hraje také James Franco. Ten měl původně hrát v novém Predátorovi, ale nakonec skončil u Vetřelce. Ve filmu měl ztvárnit Bransona, kapitána lodi Covenant a manžela hlavní hrdinky Daniels (Katherina Waterston). Ve filmu má být pouze vedlejší postavou, ale důležitý by měl být také ve virální kampani.

Na Imguru se také objevily nové fotky ze zákulisí:

 

Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii k Vetřelci, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus. V hlavní roli Katherine Waterston, dále hrají Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Camern Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup a Alexander England. Režíruje Ridley Scott, na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan. Datum české premiéry je naplánováno na 4.8. 2017.

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky | Fandíme filmu Vetřelec: Covenant: Ohlasy z novinářského preview, nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest