James Gunn se podílí na Avengers: Infinity War

James Gunn se podílí na Avengers: Infinity War | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jeho bratr Sean Gunn dostal větší prostor ve Strážcích Galaxie 2.

Režisér James Gunn dál pracuje na postprodukci Strážců galaxie 2 a při tom odpověděl fanouškům na pár otázek na Periscopu. Mimo jiné zmínil například to, že Kraglin, kterého hraje jeho bratr Sean Gunn, bude mít ve dvojce výrazně víc prostoru než v jedničce, popřípadě že je ve filmu zhruba 3000 trikových záběrů (u průměrného blockbusteru bývá běžných zhruba 2000 trikových záběrů).

Zdaleka nejvíc pozornosti si však vysloužila zmínka o tom, že se Gunn „podílí“ na Avengers: Infinity War. A teď přesně co to znamená? Má Gunn pouze úlohu poradce? Pomáhal snad se scénářem? Bude po dokončení Strážců Galaxie 2 pomáhat přímo se samotným natáčením, až realizace dvou filmů naráz (Avengers 3 a 4) poběží na plné obrátky? To jsou všechno zatím jen spekulace. V minulosti se na „cizích“ filmech podíleli Joss Whedon, Christopher Markus a Stephen McFeely, kteří se všichni zapojili do úprav scénáře Thora: Temného světa. Joss Whedon pak měl poradní hlas při přípravě všech filmů mezi Avengers a Avengers: Age of Ultron.

Kdo ví, třeba má Gunn za úkol pomoci se začleněním Strážců galaxie do pozemských příběhů nebo naopak s přesunutím pozemských hrdinů do vesmíru. To jsou ale v tuhle chvíli absolutní spekulace. Gunn je známý s tím, že s fanoušky komunikuje často a rád, tak třeba nám v dohledné době prozradí (nebo alespoň naznačí) víc.

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

James Gunn se podílí na Avengers: Infinity War | Fandíme filmu James Gunn se podílí na Avengers: Infinity War | Fandíme filmu James Gunn se podílí na Avengers: Infinity War | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest