Strážci Galaxie 2: Diesel komentuje kus filmu, který viděl

Strážci Galaxie 2: Diesel komentuje kus filmu, který viděl | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Vin Diesel a režisér James Gunn společně viděli kus filmu a zveřejnili svůj komentář. Plus speciální scénář pro Groota a z filmu byla vystřižena postava.

Režisér James Gunn nedávno vzkázal internetovým křiklounům, že si sice moc váží toho, že se Strážců Galaxie 2 nemohou dočkat, ale to ještě neznamená, že uvidí trailer teď hned jen proto, že jej budou po režisérovi neustále vyžadovat. Marketingová strategie je předem daná a ani prosby ani výhružky to nezmění. Daleko víc než jen trailer viděl Vin Diesel.

Ten se sešel s režisérem a společně se na kus snímku podívali. V přiloženém videu tak můžete vidět Dieselovo nadšení, ke kterému naštěstí dvojice připojila také svůj komentář. Co zajímavého jsme se dozvěděli? První film byl o tom, že se ze Strážců stávala rodina. Druhý film je o tom, že ještě daleko těžší než rodinu utvořit, je rodinu udržet. Všichni jsou už nějakou dobu pohromadě (podle režiséra se dvojka odehrává dva měsíce po prvním filmu) a vycházet spolu není úplně jednoduché. Následně oba pánové pochválili jednotlivé herce, z čehož zmiňme alespoň Karen Gillan, jejíž Nebula prý dostala ve dvojce daleko větší prostor a mnohem víc ji poznáme, a Pom Klementieff, které se údajně Mantis povedlo vykreslit jako výrazně mimozemskou bytost.

Když je řeč o rodině, nemůžeme samozřejmě nezmínit otce Petera Quilla (Chris Pratt), kterého Star-Lord hledá už od začátku prvního filmu. Když jej konečně najde, nebudou věci v žádném případě tak růžové, jak si je maloval. A i když je Ego (Kurt Russell) v komiksech známý především jako živoucí planeta, podle Gunnova vyjádření z posledního rozhovoru to vypadá, že bude ve filmu vystupovat pouze v lidské formě.

Svou formu budou měnit také kostýmy. Zatímco pro první film je dělala Alexandra Bryne (Avengers 1 a 2, Thor, Doctor Strange), na dvojce pracuje Judianna Makovsky (Captain America 2 a 3). To co v prvním filmu fungovalo bez chybičky, to nechala beze změn, a tak čtyři postavy budou mít kostým pořád víceméně stejný. U ostatních provedla nějaké změny a úplně nejvíc se vyřádila na nové planetě, kam se film vypraví, kde mohla nepřeberné množství kostýmů vymyslet úplně od nuly.

Gunn také na sociálních médiích zveřejnil fotku speciálního Grootova scénáře, ve kterém se Vin Diesel jako jediný dočte, co jednotlivá „Jsem Groot“ znamenají, aby věděl, jak má repliky intonovat. A na Twitteru Gunn odhalil ještě jednu podstatně méně veselou novinku. Některou z postav z filmu musel vyškrtnout. Byl to někdo naprosto bezvýznamný? Nebo se do konečného sestřihu nedostane některá z vedlejších postav, které ztvárnily známé osobnosti, jako Nathan Fillion, Sharon Stone nebo Sylvester Stallone? O tom zatím můžeme jen spekulovat.

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Zdroje: James Gunn I, II, III, IGN, Empire

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Strážci Galaxie 2: Diesel komentuje kus filmu, který viděl | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Diesel komentuje kus filmu, který viděl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest