Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví

Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisér James Gunn se rozpovídal o celé řadě témat spojených s Guardians of the Galaxy 2.

Nova je jedním z nejoblíbenějších hrdinů vesmírné části světa Marvelu. Jde o bývalého pozemšťana, který získal moc podobným způsobem jako Green Lantern, když byl umírajícím vůdcem oddílů Nova Corps zvolen jako vhodná náhrada. Krom vedení Nova Corps je také posílený tzv. Nova Force (silou Nova), která z něj dělá nesmírně mocnou bytost. Dokáže létat, má nadlidskou sílu i rychlost, dokáže vstřebávat energii a následně ji vysílat jako výboje. Je ochráncem galaxie.

Zatím ale není členem Strážců Galaxie, rozhodně ne těch filmových. Nedávno se objevily spekulace o tom, jestli jej náhodou nebude hrát Sylvester Stallone, režisér James Gunn však zopakoval své starší tvrzení, podle kterého Nova ve filmu není. Někdy v budoucnu by se objevit mohl, ale ve Strážcích Galaxie 2 chtěl mít Gunn jediného pozemšťana a to Petera Quilla. Z hlediska toho, jak je děj filmu strukturovaný, by Nova Guardians of the Galaxy 2 neměl co dát.

Když je řeč o pozemšťanech, režisér znovu zopakoval, že Strážci Galaxie 2 jsou v tuhle chvíli hodně samostatní. Film se odehrává dva měsíce po tom předešlém a nic moc se nezměnilo. Strážci se dál zabývají svým koutem vesmíru a na Zemi myslí možná tak Peter Quill a to ještě ne příliš často. Reportér se také Gunna zeptal na to, zda ví něco o tom, jestli budou seriáloví Inhumans nějakým způsobem propojení s filmovým světem Marvelu. Pokud režisér ví, tak spíš ne. Televizní část Marvelu si podle něj tak nějak dělá co chce a s tou filmovou se příliš nebaví. Gunn je samozřejmě pouze režisér jedné (dvou) z mnoha marvelovek, nepatří mezi čelní představitele studia, ale i tak se po jeho prohlášení zdá, že se opravdu televizní a filmová část Marvelu od sebe čím dál tím víc vzdalují.

Poslední téma, které James v rozhovoru nakousl, je hudba. Zatímco v prvním filmu podle něj byla většina písniček tak nějak povědomá, ale jménem je většina diváků neznala, ve dvojce bude výběr rozmanitější. Na jedné straně budou opravdu velepopulární hity, na straně druhé absolutně neznámé kusy. V galerii si můžete prohlédnout první chystanou hračku Baby Groota, následuje video s rozhovorem, ve kterém Gunn zmiňuje vše výše uvedené.

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Zdroje: CBM

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Nova zatím ne, TV se s filmy nebaví | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest