Pobřežní hlídka v prvním traileru: Jen sebeparodie nestačí

Pobřežní hlídka v prvním traileru: Jen sebeparodie nestačí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Pobřežní hlídka se nebojí dělat legraci ze sebe sama, nějaké větší lákadlo však v upoutávce chybí.

Trailer na Pobřežní hlídku je tady a nakonec je přístupný všem, i když to vypadalo, že Dwayne Johnson slibuje upoutávku mládeži nepřístupnou. To je nicméně vedlejší. Podstatné je, co první pořádná ochutnávka říká o samotném filmu. A žádná velká sláva to podle mě není. Potěší určitě sebeparodický nádech. Původní Pobřežní hlídka byla soap opera na pláži, s občasnou uměle vyhrocenou situací a spoustu vypracovaných lidí v plavkách. Nový film tenhle přístup v několika momentech traileru docela vtipně shazuje. To ale není nic, co by za ta léta neudělalo (alespoň okrajově) spousta jiných filmů a seriálů. Zároveň jako by se trailer snažil vykreslit práci u záchranářů jako něco velkolepého, k čemu je potřeba při natáčení použít spousta efektů. Tvůrci evidentně zkoušejí napodobit nádech 21 Jump Street, ale že by se jim to dařilo, o tom zatím upoutávka přesvědčit nedokáže.

Sympatické je herecké obsazení. The Rock tentokrát hraje straight-mana, zatímco Zac Efron dostal vděčnou úlohu blekotajícího hezounka, který sice vypadá jako Adonis, ale v příjemném kontrastu je všechna ta sláma, která se mu do jeho fešné hlavičky vešla. V podobné sebeshazovačné roli Efron exceluje v Sousedech, takže by to mohlo fungovat i tentokrát, jen jednoduše nedostáváme nic moc nového. Zbytek obsazení zatím stojí trochu ve stínu ústředí pánské dvojky, ale všichni působí dojmem, že si natáčení filmu docela užili, tak snad se ta atmosféra přenese i do výsledného produktu. Sečteno podtrženo, v prvním traileru Baywatch nepůsobí vyloženě zle nebo jakkoliv urážlivě, ale že by se upoutávce podařilo vykřičet do světa, že tohle prostě musí každý vidět, to se podle mě říct nedá. V komentářích dejte vědět, jaké dojmy trailer zanechal ve vás.

Mitch Buchannon (Dwayne The Rock Johnson) svou práci bere smrtelně vážně a vždycky se řídí předpisy. Když jeho pláži hrozí ekologická katastrofa z rukou ropného magnáta, nezbude mu, než spojit síly s horkokrevným mladíkem Mattem Brodym (Zac Efron), který naopak pravidla pobřežní hlídky nikdy nedodržoval. Dále hrají Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera, Hannibal Buress a Jon Bass. Režíruje Seth Gordon, scénář napsali Robert Ben Garant, Justin Malen, Damian Shannon a Mark Swift. Datum české premiéry je stanoveno na 18.5. 2017.

Pobřežní hlídka

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Galerie: 3

Pobřežní hlídka v prvním traileru: Jen sebeparodie nestačí | Fandíme filmu Pobřežní hlídka v prvním traileru: Jen sebeparodie nestačí | Fandíme filmu Pobřežní hlídka v prvním traileru: Jen sebeparodie nestačí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest