Pobřežní hlídka: Natáčení začalo - Fotky, kompletní obsazení

Pobřežní hlídka: Natáčení začalo - Fotky, kompletní obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s týmem, který nás bude už příští rok tahat z vody.

Natáčení nové Pobřežní hlídky začalo. Zároveň s prvním natáčecím dnem herci zveřejnili několik fotek z pláže a současně si také můžeme definitivně odhalit celé obsazení. Už z dřívější doby víme, že Dwayne „The Rock“ Johnson hraje Mitche Buchannona, roli, kterou v seriálu ztvárnil David Hasselhoff, že Zack Efron hraje jeho mladého kolegu, Alexandra Dadario hraje Summer a Kelly Rohrbach hraje C.J. Parker, roli, která proslavila Pamelu Anderson.

Dále obsazení doplňují bollywoodská hvězda Priyanka Chopra, jako záporačka filmu Victoria Leeds. Potom Ilfenesha Hadera ze seriálů Billions a Show Me a Hero, která si zahraje Stef, se kterou ve filmu bude randit Mitch Buchannon. Komik Hannibal Buress si má zahrát jednoho z lidí z pláže. A konečně Jon Bass ze seriálu Big Time in Hollywood si zahrál Ronniho, vtipného nemotoru a schopného disko tanečníka, který se na pláži zamiluje do C.J. Parker. Přikládáme video, ve kterém Jon Bass a Alexandra Daddario vybíhají z oceánu. Datum české premiéry je stanoveno na 18.5. 2017.

Me and @alexannadaddario are legitimately freezing in this video.

Video zveřejněné uživatelem Jon Bass (@thejonbass),

Mitch Buchannan svou práci bere smrtelně vážně a vždycky se řídí předpisy. Když jeho pláži hrozí ekologická katastrofa z rukou ropného magnáta, nezbude mu, než spojit síly s horkokrevným mladíkem, který naopak pravidla pobřežní hlídky nikdy nedodržoval. Režíruje Seth Gordon, scénář napsali Robert Ben Garant, Justin Malen, Damian Shannon a Mark Swift .

Pobřežní hlídka

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Galerie: 4

Pobřežní hlídka: Natáčení začalo - Fotky, kompletní obsazení | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Natáčení začalo - Fotky, kompletní obsazení | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Natáčení začalo - Fotky, kompletní obsazení | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Natáčení začalo - Fotky, kompletní obsazení | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest