Pobřežní hlídka: Našla se náhrada za Pamelu Anderson

Pobřežní hlídka: Našla se náhrada za Pamelu Anderson | Fandíme filmu
NBC
Zobrazit další 2 obrázky
Filmová verze slavného seriálu nabírá krásné plavčice.

Někdy během roku 2017 bude mít premiéru nová Pobřežní hlídka. Film má být mládeži nepřístupnou komedií ve stylu 21 Jump Street, ve které zapálený plavčík posedlý předpisy (Dwayne Johnson) spojí síly s horkokrevným nespoutaným mladíkem (Zac Efron), aby společně zachránili svoji milovanou pláž před ropným magnátem. Postupně se také dozvídáme, kdo bude hrát vedle statných pánů sličné plavčice.

Do role Summer byla již před časem obsazena Alexandra Daddario, se kterou The Rock spolupracoval už na katastrofickém San Andreas. Dále byla devětadvacetiletá herečka k vidění v Temném případu nebo v sérii o Percym Jacksonovi. Ikonickou C.J. Parker si zahraje Kelly Rohrbach, která prozatím především předváděla plavky, ale letos bychom ji měli vidět v novém filmu Woodyho Allena. Jak sami můžete vidět z jmen obou postav, Alexandra a Kelly si zahrály plavčice, které ve slavném seriálu ztvárnily Nicole Eggert a Pamela Anderson. Dole v galerii si můžete původní a nové verze záchranářek porovnat (Alexandra je brunetka, Kelly blondýnka, Pamelu Anderson na společné fotce s Nicole Eggert snad netřeba představovat).

Z toho, že se obě herečky budou jmenovat stejně, jako původní postavy, můžeme usuzovat, že se jedná o plnokrevný restart, nikoliv o (nepřímé) pokračování původního seriálu. Pamela Anderson se v minulosti nechala slyšet, že s chystaným filmem nic společného mít nechce, u Davida Hasselhoffa můžeme po sebeparodickém výkonu v Piraně 3DD spekulovat o tom, že by jej producenti k nějakému cameu nakonec přemluvit mohli. Film režíruje Seth Gordon, poslední verzi scénáře napsali Damian Shannon a Mark Swift. Na závěr pro vás máme sérii videí, ve kterých Kelly Rohrbach přivítal na pláž samotný The Rock, jenž si na vlastní kůži musel ověřit, jestli modelka vypadá dostatečně sexy ve slow motion. 

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure @kellyrohrbach was... tough.

Video zveřejněné uživatelem therock (@therock),

Zdroje: Variety, Kelly Rohrbach

Pobřežní hlídka

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Galerie: 3

Pobřežní hlídka: Našla se náhrada za Pamelu Anderson | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Našla se náhrada za Pamelu Anderson | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Našla se náhrada za Pamelu Anderson | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest