The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer

The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Vlastně to spíš dělá její šéf Tom Hanks. Ema se do toho namočí, nechá se o kouzlit a po čase začne mít dojem, že tu něco nehraje.

Delší dobu se na nás chystá The Circle, ve kterém si Tom Hanks zahrál figuru podobnou Billu Gatesovi, Marku Zuckerbergovi a obdobným elektronickým vizionářům, zatímco Emma Watson představuje mladou absolventku, která je k jeho firmě skeptická, pak je nadšená a od nepříjemných odhalení už je následně jen krok k panické hrůze. Snímek vykresluje zajímavý koncept společnosti, která tvrdí, že soukromí je přežitek a absolutní dostupnost jakýchkoliv informací je demokratická, spravedlivá, správná a vyřeší všechny naše problémy.

V traileru film trochu připomíná nedávnou epizodu seriálu Black Mirror, když zveličuje různé elementy naší závislosti na elektronice a životě online, a tak trochu varuje, že tohle může být cesta do záhuby, která je možná blíž, než jsme si ochotní připustit. Hanksova IT firma je v traileru nicméně vykreslená také trochu jako nějaký kult nebo tajemná společnost v pozadí běhu dějin, takže to vypadá, že film nebude hledat potíže jen ve zveličených nešvarech dneska, ale přidá také trochu toho vraždění, konspirací a záhad. Režisér James Ponsodlt slibuje, že k tomu všemu se film podívá ještě na současný kult virtuálních celebrit, které jejich publikum zná a uctívá v podstatě jen proto, že jsou dotyční ochotní o sobě sdílet naprosto všechno.

Ponsoldt má za sebou dobře přijaté snímky End of Tour a Spectacular Now, film je adaptací úspěšného románu Davea Eggerse. Ve filmu vystupují také John Boyega, který si zahrál programátora celého systému, a Patton Oswalt, jenž ztvárnil obchodního ředitele. Ve vedlejších rolích jsou k vidění Bill Paxton a Karen Gillan. Datum české i slovenské premiéry je stanovené na 27. 4. 2017 a dole pod trailerem najdete pár fotek.

Zdroje: USA Today

The Circle

26.04.2017 | USA
Sci-Fi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer | Fandíme filmu The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer | Fandíme filmu The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer | Fandíme filmu The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer | Fandíme filmu The Circle: Emma Watson vás sleduje přes počítač - trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest