The Circle: Emma Watson nás chce špehovat. Všechny!

The Circle: Emma Watson nás chce špehovat. Všechny! | Fandíme filmu
Dávejte si online bacha, nikdy nevíte, kdy vás začne sledovat Hermióna. V chystaném sci-fi thrilleru po boku Toma Hankse plánuje dělat přesně to.

Když před čtyřmi lety skončila sága o čaroději Harrym Potterovi, mnoho fanoušků si jistě kladlo otázku, o kterém představiteli ze slavného tria budeme v budoucnosti slýchat nejčastěji. Zatím to vypadá, že nejrychlejší cestu ke hvězdám si zvolila Emma Watson. Britská herečka se letos objeví v thrilleru Regression po boku Ethana Hawkea a historickém dramatu Colonia s Danielem Bruhlem. Příští rok se pak můžeme těšit na to, že spojí své síly se zkušeným veteránem Tomem Hanksem ve sci-fi thrilleru The Circle na motivy stejnojmenné knihy od Davea Eggerse.

Tom Hanks, jak už je u něj v poslední době zvykem, se objeví před i za kamerou. Snímek bude totiž také produkovat. Ústřední hereckou dvojici ještě doplní ostřílený Bill Paxton (Titanic, Apollo 13), John Boyega (Attack the Block, Star Wars: Síla se probouzí), Karen Gillan (Strážci Galaxie, Selfie) a Patton Oswalt (Agents of SHIELD, Rattatouille). Režii i scénář si vezme na starosti James Ponsoldt (Kouzlo přítomného okamžiku, Na mol).

Podle dostupných informací by měla Emma hrát zaměstnankyni společnosti s názvem Circle, která se bude snažit propojit všechny internetové uživatele nakupující přes internet, používající osobní emailovou komunikaci a sociální média pomocí svého unikátního operačního systému. Cílem visionářského projektu bude vytvořit jedinečnou online identitu nového věku. Podle internetové společnosti to bude éra otevřenosti a transparentnosti. Ale kde přesně je hranice mezi svobodou a špehováním? Natáčení začalo letos v září s tím, že předběžná premiéra je naplánována na příští rok na podzim.

Obrázek na titulce pochází ze snímku Colonia
Zdroje: Variety, Daily Mail

The Circle

26.04.2017 | USA
Sci-Fi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest