Jurský park se vrátí ve 3D

Jurský park se vrátí ve 3D | Fandíme filmu
Jak to vypadá s Jurským Parkem 4? A jaké další 3D předělávky nás v nejbližší době čekají?

Kolem Jurského Parku 4 je ticho po pěšině. Jisté je jen to, že se Jurského Parku 4 téměř určitě jednoho dne dočkáme, a že ho Steven Spielberg bude pouze produkovat. Poslední vyjádření koproducentky Kathleen Kennedy je takové, že dokud nebudou mít v roce dost dobrý námět na to, aby čtyřka měla opodstatnění, slepě se kupředu hnát nebudou. Dosavadní vývoj příprav JP4 je shrnutý zde.

Co se teď o víkendu definitivně potvrdilo, je konverze prvního Jurského Parku do 3D. Premiéra je stanovena 19. července 2013 a podle dřívějších informací by se měli na konverzi podílet Steven Spielberg a jeho dvorní kameraman Janusz Kaminski, který natočil mimo jiné také Jurský park 2. Snad nás tedy čeká pečlivý převod a ne nějaká narychlo zfušovaná dojná kráva.

Steven Spielberg sice loni tvrdil, že po neuváženém "vylepšení" ETho už nikdy nechce zpětně upravovat žádný svůj film, ale převodu do 3D se tohle prohlášení zřejmě netýká, protože se proslýchá, že kromě Jurského Parku bychom se mohli ve třidéčku dočkat také Blízkých setkání třetího druhu (i když pouze na Blu-ray).

 

Jaké konverze slavných hitů nás ještě čekají?

Opětovné uvádění starších hitů ve 3D je v současné době v Hollywoodu jeden z nejžhavějších trendů. Po relativně malé investici se totiž z již jednou vydaných filmů dají docela dobře vytřískat další peníze.Toy Story 1 a 2 utržily v kinech zhruba 30 milionů dolarů, Lví král dokonce nějakých 170 milionů, Star Wars: Episoda I doposud něco přes 90 a Kráska a zvíře nějakých 40. O konverzích, které šly rovnou na Blu-ray ani nemluvě. Není tak divu, že nás v nejbližší době čeká trojrozměrný Titanic, Hledá se Nemo, Příšerky s.r.o., další díly Star Wars, Malá mořská víla a již zmiňovaný Jurský Park. Inu, peníze jsou v Hollywoodu většinou až na prvním místě, že.

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest