X-Men: New Mutants mají nové scenáristy

X-Men: New Mutants mají nové scenáristy | Fandíme filmu
Anya Taylor-Joy se vyjádřila ke zprávám, které ji pasují do role mutantky Magik.

První nástřel scénáře pro X-Men: New Mutants napsal režisér Josh Boone společně s Knatem Gwaltneyem. Teď po nich práci převzali Scott Neustadter a Michael H. Weber. Ty za sebou mají řadu vydařených „Young Adult“ scénářů pro filmy jako Kouzlo přítomného okamžiku, Papírová města nebo Hvězdy nám nepřály, což je snímek, na kterém spolupracovali společně s režisérem Boonem poprvé. Produkuje Simon Kinberg, který má u Foxu X-Meny na starosti.

Kinberg před časem prozradil, že natáčení by mělo začít někdy „opravdu brzo“, což je pochopitelné, vzhledem k tomu, že New Mutants jsou krom Deadpoola 2 vlastně jediným budoucím x-menovským projektem, který studio Fox momentálně aktivně vyvíjí. Hlavní série působí dojmem, že momentálně na nějakou dobu bude uložená k ledu. Wolverine příští rok ukončí svoje působení, Gambit podruhé přišel o režiséra a zdá se být v nedohlednu, Fantastická čtyřka 2 byla zrušená už před delší dobou a X-Force prozatím vypadá jako vzdálená budoucnost.

S potenciálně blížící se produkcí je logické, že jednotlivé role bude potřeba obsadit. Zatím se neoficiálně mluví o tom, že Wolfsbane by si měla zahrát Maisie Williams a Magik Anya Taylor-Joy. Ta na to byla nedávno dotázána a řekla jen to, že ji svět X-Menů fascinuje a moc ráda by byla jeho součástí. Na závěr rozhovoru nicméně zdánlivě svou účast potvrdila, když řekla, že až se studio definitivně rozhodne, svět se o představitelce role dozví.  

X-Men: New Mutants by žánrově měli spadat mezi fantastické filmy pro mládež, vycházejí z populární x-menovské řady z 80. let minulého století, ve které Profesor X trénuje úplně nový tým mladých studentů. Kromě nových postav (seznamte se ve starším článku) by se mohli objevit také Profesor (James McAvoy) a Storm (Alexandra Shipp) v pozici mentorů a učitelů.

Zdroje: IGN, THR, Omega Underground

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest