Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp

Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pomalu poodkrýváme tajemství ságy Fantastických zvířat. Máme pro vás nejnovější upoutávky.

Do premiéry Fantastických zvířat pořád ještě zbývá hezkých pár dní, avšak přípravy dvojky už jsou v plném proudu. Čerstvě byl do jedné z rolí obsazen Johnny Depp. Ten neprožívá zrovna růžové období. Jeho filmy propadají jeden za druhým, na veřejnosti se propírá jeho rozvod a nedávno změnil také zastupující agenturu. Pořádný hit už by potřeboval jako sůl. Teď je otázka, zda tohle Fantastická zvířata dovedou nabídnout. Zatím nevíme, jestli se první film povede a publikum na něj uslyší. Podle odhadů by tržby v USA během prvního víkendu mohly činit něco mezi 68 a 85 miliony dolarů, což by film stavělo někam vedle Fénixův řád a Prince dvojí krve, dva díly potterovské série, které při premiéře utržily 77 milionů dolarů (všechno ostatní díly utržily víc). Skutečný zájem poznáme ale teprve až během následujícího víkendu. A stejně tak je otázkou, jestli má Zvířatům co nabídnout Depp. Jeho výkony v posledních letech nebyly zcela přesvědčivé a není to tak dávno, co se proslechlo, že při natáčení Pirátů z Karibiku 5, údajně odvádí velkou část jeho výkonu dublér.  

Jakou roli mohl Depp v sáze dostat? V menším cameu by se mohl údajně mihnout už v prvním díle série, o kterém zároveň víme, že v něm má mít cameo Gellert Grindelwald. To je Brumbálův přítel z mládí, během kterého oba dva muži plánovali kouzelnickou revoluci. Nakonec se názorově rozešli a došlo ke slavnému souboji, během kterého Brumbál zvítězil a stal se majitelem nejmocnější známé kouzelnické hůlky, která později sehraje důležitou roli i během událostí Harryho Pottera. V přiloženém videu pak Ezra Miller připomíná, že první Fantastická zvířata se odehrávají v roce 1926, tedy zhruba v době, kdy Grindelwald začal podnikat útoky napříč celou Evropou, ve snaze nastolit nový světový řád, ve kterém by kouzelníci nad světem měli nadvládu. Grindelwald je považován za nejnebezpečnějšího kouzelníka historie hned po Voldemortovi, takže se nám začíná pomaličku rýsovat, proč se filmaři z nenápadné trilogie rozhodli udělat pětidílnou epickou ságu.  

PS: Děj druhého filmu bude zasazený do Paříže.

Přikládáme nejnovější upoutávky, které přinášejí spoustu nových záběrů, které podle mě v některých případech předčí většinu toho, co jsme mohli vidět v plnohodnotných trailerech.

Zdroje: BBC, Deadline I, II

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 10

Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Jednu z rolí dostal Johnny Depp | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest