Piráti z Karibiku 5 nabírají posádku

Piráti z Karibiku 5 nabírají posádku | Fandíme filmu
Koho si Piráti vyhlédli do klíčových rolí a co nového jsme se dozvěděli o příběhu.

Už nějakou dobu platí, že Piráti z Karibiku = Johnny Depp a už před nějakým časem se zdálo, že se vrátí i Geoffrey Rush, v roli kapitána Barbossy. Nedávno se jeho obsazení potvrdilo a mluví se i o dalších rolích. Ze starých známých se vrátí Keith Richards jako kapitán Teague, otec Jacka Sparrowa. Z nových postav hledají filmaři představitele pro hlavního záporáka a Barbossovu dceru. Padoucha by si podle zákulisní šuškandy střihnout Christoph Waltz (Hanebný pancharti, Nespoutaný Django), kapitánskou dceru Rebecca Hall (Iron Man 3, Transcendence).

Podle toho co víme, bude Jack Sparrow hledat The Trident (Trojzubec), což by mohl být, jak některé zprávy napovídají, jednoduše magický artefakt. Starší informace ale hovořily o tom, že by se finále mělo inspirovat mýtem o Bermudském trojúhelníku, z čehož by se dalo usuzovat, že The Trident bude místo. A The Trident skutečně místo je. Jedná se o trojici vrcholků na maličkém souostroví South Georgia, které leží v Atlantiku, na východ od Argentiny, nedaleko jižního polárního kruhu. Většina souostroví je permanentně pokryta sněhem a ledem, takže bychom se po všech těch tropických pralesech dočkali v sérii poměrně zajímavého vizuálního osvěžení. Na definitivní závěry je ale zatím brzo. O tom, kde se The Trident nachází, ví něco bližšího kapitán Teague (Keith Richards).

Rebecca Hall

Není jasné, zda se Jack snaží The Trident najít jednoduše jako první, aby jej sebral z rukou svých nepřátel, nebo s ním má nějaké jiné úmysly, nicméně antagonista kapitán Brand (potenciálně Christoph Waltz), bývalý britský voják, jej potřebuje k tomu, aby se Jackovi strašlivě pomstil. Brand je totiž duch (odtud zjevně vychází podtitul Dead Men Tell No Tales) a je přesvědčený, že za jeho smrt je zodpovědný právě Sparrow. Na Brandovu stranu se postaví kapitán Barbossa, kterého dost možná namíchlo, že se k Jackovi nalodila jeho dcera Carina (potenciálně Rebecca Hall).

Carina je označována za čarodějnici, ale ve skutečnosti je ženou vědy, astroložkou. Carina se zakoukala do Jacka, který ji od sebe stále odhání, protože se bojí, že by mohl rozčílit Barbosu. Ve filmu by se měly dále objevit nějaké skutečné čarodějnice, přičemž studio údajně hledá exotickou představitelku do role „nahé čarodějky“. Dále by se měl ve filmu objevit ještě párek zamilovaných mladých Britů, kteří by měli dát vzpomenout na Orlanda Blooma a Keiru Knightley, nicméně se má jednat o podružnou vedlejší linii. Natáčení začne v příštím roce, aby se stihla premiéra v roce 2015.

Zdroje: Daily Mail, Bleeding Cool

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest