The Shallows: Surfařku Blake Lively ohrožuje žralok

The Shallows: Surfařku Blake Lively ohrožuje žralok | Fandíme filmu
Přehrajte si teaser trailer, kde kráska Blake Lively musí bojovat o život proti bílému žralokovi.

Vášniví surfaři, pokud se chystáte letos na dovolenou někam na vlny, raději si to ještě rozmyslete, ať nedopadnete jako Blake Lively (Green Lantern, Věčně mladá), na kterou v mořské hlubině čeká zubaté nebezpečí. V The Shallows se Nancy (Lively) rozhodla vzít surfovací prkno a sjet divoké vlny na odlehlé pláži. Její plán ale určitě nezahrnoval bílého žraloka, jenž ji napadne a ona skončí uvězněna na malém kousku útesu. Vzdálenost břehu je přes sto osmdesát metrů a šance na přežití hlavní hrdinky bude záviset na její pevné vůli a odvaze.  

Survival thriller natočil Jaume Collet-Serra, který má na kontě z poslední doby neesonovky Neznámý, NON-STOP a Noční běžec. U nich jsme se přesvědčili, že vyšponovat napětí umí. Scénář filmu, který se předtím jmenoval In The Deep má připomínat směs Čelistí a Gravitace. Byl napsán Anthonym Jaswinskim a umístil se na Blacklistu - výročním seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. V českých kinech bude vodní zabiják kolem něžné oběti kroužit 11. srpna. Na Slovensko snímek doputuje už 23. 6..

Na Lively v surfařském se v teaser traileru hezky kouká a celý film nejspíš potáhne sama. Její fanoušci budou jistě zvědaví, jak se s tím vypořádá, stejně jako se snahou o přežití. Já si počkám, jestli mě plnohodnotný trailer osloví víc. 

 Zdroje: Coming Soon, Geek Tyrant

 

Mělčiny

24.06.2016 | USA
Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest