Strážci Galaxie 2: První teaser trailer i s Baby Grootem

Strážci Galaxie 2: První teaser trailer i s Baby Grootem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jste připraveni na nové dobrodružství Guardians of the Galaxy? Přikládáme první oficiální plakát.

Zčistajasna se objevila první ukázka na Strážce Galaxie 2, která vykouzlí úsměv na tváři, protože s „bandou pitomců“ je radost se znovu vidět. A určitě to zase bude stát za to jako v prvním filmu. Pohyblivé obrázky jsou pěkné a rozhodně v závěru ukázky neujde pozornosti scénka s maličkým Grootem stojícím na Rocketově rameni, což vypadá nejvíc roztomile. První záběry potěšily a naše natěšenost začíná stoupat. V galerii na vás potom čeká povedený černobílý plakát, který naznačuje, že Yondu (Michael Rooker) a Nebula (Karen Gillan) budou nově patřit mezi hlavní postavy.

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Strážci Galaxie 2: První teaser trailer i s Baby Grootem | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: První teaser trailer i s Baby Grootem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest