Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone

Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Během Comic-Conu i těsně po něm odhalil režisér James Gunn základní informace o všech klíčových hráčích chystaného filmu.

Velké odhalení o tom, kdo bude otcem Petera Quilla alias Star-Lorda (Chris Pratt) už máme za sebou. Pojďme se nyní podívat na to, co režisér a scenárista James Gunn prozradil o dalších postavách, hercích a příběhu Strážců Galaxie 2.

Předně musíme vypíchnout, že Kurt Rusell (Osm hrozných), není jediným hvězdným přírůstkem do hereckého obsazení Strážců. Tím dalším jménem je Sylvester Stallone (Creed). U něj zatím nevíme, jakou roli bude hrát, víme ale, že v rámci filmu se má setkat s Yondu (Michael Rooker), jak bylo vidět v teaseru, který se na Comic-conu v San Diegu promítal. Fanoušci přítomní na prezentaci Strážců mohli být vůbec potěšení, protože se zde promítaly rovnou tři klipy. Dva se týkaly filmu a jeden byl behind-the-scenes. A aby nám to nebylo líto, tak se režisér podělil i s námi o nějaké ty filmové novinky. Upozorňujeme, že se jedná o drobné spoilery.

Předně se opět setkáme s Ravagers, tedy bandou pašeráků a lapků, které vedl v prvních Strážcích právě Yondu. Ten ale nechal prchnout Petera Quilla s orbem, a podle všeho to nebude mít tak snadné. Do popředí má vystoupit nová postava jménem Taserface (viz fialový Ravager v galerii), kterého hraje Chris Sullivan (seriál Knick: Doktoři bez hranic). Ten bude nejvyšším vůdcem Ravagers, a podle Gunna bude velice mocný a také velice pitomý. Přesně ale odpovídá tomu, koho do příběhu potřebovali. Což mimochodem potvrzuje video přímo z Comic-Conu, kde se Ravagers předvedli v kostýmech přímo na pódiu, v rámci menšího varietního čísla. Do galerie také přidáváme fotky dalších Ravagers, se kterými se ve filmu setkáme.

Nebula (Karen Gillian) dostane oproti prvnímu filmu více prostoru, protože James Gunn s ní má velké plány. Její charakter se určitě posune, a jak víme z dřívějška, bude se to týkat také jejího vztahu s její sestrou Gamorou (Zoe Saldana). V rámci promítaného materiálu se také mihla na plátně Mantis, která opravdu nebude zelená, ale má klasické antény. Dále byl k vidění malý Groot, kterého se rozhodl Gunn nechat v malé verzi. Podle všeho to bude opravdu prevít. A z reakcí novinářů prý můžeme čekat, že jak se Groot objeví na scéně, budeme se smát od ucha k uchu.

Z úplně nových charakterů je také potvrzena Ayesha aka Her, kterou si zahraje Elizabeth Debicki (Everest). Jde o velice mocnou postavu, která byla vytvořena jako dokonalá partnerka ke komiksovému Adamu Warlockovi. Ten se ve filmech zatím neobjevil, ale čeká se, že by na scénu měl přijít co nejdříve. V komiksech je to jeden z nejmocnějších hrdinů, který byl také členem Strážců Galaxie. Ve filmu bude kněžkou geneticky vyšlechtěného národa zvaného Sovereignové (Suverénov). Ona i celý její svět jsou smrtící. Je možné, že právě ona by mohla být antagonistou filmu.

Ke klipům, jež se na Conu promítaly, hrál také hudební doprovod. K ukázce s Yondu zaznělo “Come a Little Bit Closer,” od Jay and the Americans a k montáží z celého filmu znělo “The Chain,” od Fleetwood Mac. Gunn nepotvrdil, že tyto písně uslyšíme ve filmu, ale i tak jde o songy v duchu prvního dílu. Můžete si je poslechnout dole v playlistu.

K videím z Conu pak Gunn upřesnil, že je nemáme v nejbližší době očekávat. Ukázky sloužily pouze pro Comic-con, protože tím mohli prezentovat film fanouškům. Nicméně triky ještě nejsou zdaleka hotové. Natáčení přeci jen skončilo teprve před měsícem. A Gunn chce mít perfektní produkt, který pak ukáže světu.

Co říkáte na obsazení a jakou roli tipujete Stallonovi?

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 14

Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Postavy, hudba, Stallone | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest