Terminátor 3000: Arnie Schwarzenegger se vrátí jako Avatar

Terminátor 3000: Arnie Schwarzenegger se vrátí jako Avatar | Fandíme filmu
Vedle hraného Terminátora je v přípravě také animovaný snímek, natáčený podobnou technologií, jako Avatar.

O vývoji Terminátora 5 vás pečlivě informujeme, ale pravda je takové, že od té doby, co projekt přestal kupředu pohánět Justin Lin, se produkce zasekla na mrtvém bodě. Studiu Annapurna na značku už za šest let vyprší práva, a přesto to nevypadá, že by snažilo pohnout kupředu. Téhle situace se snaží využít podnikavec Eric Parkinson, který se stojaté vody pokusil rozvířit už po neúspěchu Terminator Salvation. Zatímco se velká studia snažila koupit práva na značku v dražbě, Parkinson se jal vyvíjet animovaný snímek Terminator 3000. Proč si myslel, že na to má nárok? Protože jedna z jeho předchozích společností před lety vlastnila práva na video distribuci starých Terminátorů.

Tehdejší vlastník práv Parkinsonovi nápad zase hezky rychle rozmluvil, ale teď když Annapurna váhá, vycítil producent opět příležitost a snaží se jí animovaný projekt nabídnout ke společnému vývoji. Pro obě strany by to bylo výhodné. Annapurna vlastní práva, ale momentálně nemá „míč ve hře“. Na Terminátorovi nevydělává a vypršení licence se blíží. Parkinsonova firma Hannover House nemá práva, ale na druhou může nabídnout podrobně rozpracovaný koncept, který se může prakticky okamžitě přepsat do scénáře a začít produkovat.

Hannover House navíc stále trvá na animované verzi, konkrétně na performance capture filmu, připraveném v podobném duchu, jako Avatar. Což s sebou samozřejmě nese celou řadu výhod. Produkce by se nemusela nijak omezovat v rozsahu triků, pokud by se film odehrával v budoucnosti, nebylo by třeba stavět drahé kulisy a v neposlední řadě by nebyl problém obsadit Arnolda! V hrané verzi už by asi ve svých šedesáti čtyřech letech nevypadal jako robot asi úplně přesvědčivě, zato v animáku by stačilo, aby slavnému kyborgovi propůjčil hlas, zbytek už zařídí animátoři. Schwarzenegger o projektu údajně dokonce už ví a dabérské úloze by se nebránil!

O příběhu zatím netušíme nic konkrétního, akorát v minulosti se spekulovalo o tom, že by animák mohl celou sérii restartovat a vrátit se k prvnímu příběhu se zlým T800, Sarah Connorovou a Kylem Reesem, což už dávno nemusí platit. Jisté je pouze to, že by film měl mít přístupnost PG13 (mládeži přístupný). Informace přinesl fanouškovský server TheArnoldFans.com. Co myslíte vy? Láká vás víc hraný Terminátor 5 pro dospělé nebo animovaný Terminátor 3000 pro děti?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest