Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu

Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Elizabeth Banks a držitel Pulitzerovy ceny se pustí do nové verze dámské akční komedie.

Až se budoucí zástupy filmových fanoušků ohlédnou zpět, aby zhodnotily odkaz současné filmové generace, můžeme jenom hádat, jaký bude jejich verdikt. Zatím nám nezbývá, než pouze doufat, že náš vkus nebude charakterizován a toto časové období definováno, pouhou snahou vydělat na restartu všech existujících a úspěšných filmových značek a s tím i související absencí originality.

Pro znalce současných poměrů asi není velkým překvapením, že se na světlo světa chystá další reboot. Pod taktovkou studia Sony (mimochodem poslední Krotitelé Duchů jsou jejich výtvor) oživne další legenda. Tentokrát to budou Charlieho Andílci. Doufejme, že se studio od svého posledního neúspěchu řádně poučilo. Odpovídá tomu aspoň výběr scenáristy, kterým se stal držitel prestižní Pulitzerovy ceny David Auburn.

Původně úspěšný televizní seriál sledoval osudy tří ženských detektivek v prosluněném Los Angeles. Slavnému ženskému triu se ovšem dostalo skutečně celosvětové pozornosti až v roce 2000, kdy vznikla filmová verze s Drew Barrymore, Cameron Diaz a Lucy Liu. Snímek utržil více než čtvrt miliardy dolarů a jeho úspěch dal vzniknout i pokračování o tři roky později. Co myslíte? Má smysl další restart, kdysi úspěšné značky? Režii dostala na starosti Elizabeth Banks (Ladíme 2, Mládeži nepřístupno), která nemá s režírováním příliš mnoho zkušeností.

Galerie: 5

Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu | Fandíme filmu Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu | Fandíme filmu Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu | Fandíme filmu Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu | Fandíme filmu Charlieho andílci: Chystaný remake našel scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest