Justice League: Komisař Gordon na první fotce

Justice League: Komisař Gordon na první fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
J.K. Simmons mluví o rozsahu Gordonovy role, postavu původně mohl hrát jiný herec a nemáme počítat s Jokerem.

O víkendu proběhl tzv. Batman Day, uměle vytvořená marketingová akce DC, která oficiálně má oslavovat známého superhrdinu, ale ve skutečnosti je to samozřejmě jen záminka k nahonění prodejních čísel komiksů. Co je důležité pro nás, režisér Zack Snyder na oslavu Batman Day zveřejnil fotku Bat signálu a vůbec první fotku komisaře Gordona (J.K. Simmons). Jak sami můžete vidět, komisař má poměrně tradiční vzhled. Herec před časem zveřejnil fotku, podle které by se mohlo zdá, že Gordon tentokrát bude větší řízek než je obvyklé, nicméně herec teď upřesnil, že takhle cvičí pro své soukromé účely, s filmem fotka nic společného neměla. Herec zároveň doplnil, že v Justice League jeho role není nikterak rozsáhlá, avšak s postavou se počítá i do budoucna. A kdo ví, třeba v některém z dalších filmů Gordon za drsňáka bude.

Aktuálně se objevila také malá zajímavost. Role byla nabídnuta ještě Bryanu Cranstonovi. Ten ji však odmítl s tím, že komisař Gordon už byl na plátně ztvárněn mnohokrát a on by raději hrál nějakou roli, které bude moci vtisknout vlastní podobu a nebyl porovnáván s předchozími verzemi. A na plátně se neukáže ani Jared Leto. Nebo přinejmenším reportér Umberto Gonzalez tvrdí, že Joker bude navzdory dřívějším klepům v Justice League chybět. Kdo naopak do Justice League obsazen byl, je velšský herec Julian Lewis Jones. O své roli zatím nesmí prozradit nic bližšího (počítejme s nějakou malou roličkou), nicméně uvedl, že Justice League bude s velkou pravděpodobností nejdražší film všech dob. Myslíte, že šlo z hercovy strany pouze o řečnický obrat nebo může o rozpočtu vědět něco bližšího?

Dál jsme se dozvěděli, že se část filmu bude natáčení v říjnu nebo v listopadu na Islandu. Konkrétně na severozápadě ostrova ve vesničce Djúpavík, kde v chladných měsících roku bydlí dokonce jen dva obyvatelé. Štáb tak zvedne na pár týdnů místní populaci o stovky a stovky procent, když přiveze na natáčení několikasetčlenný personál. Můžeme spekulovat o tom, jestli se v místním fjordu bude natáčet nějaká scéna s Aquamanem nebo islandská krajina bude reprezentovat mimozemský svět, ze kterého přicestuje padouch Steppenwolf.

Jestli J.K. Simmons na svůj věk má vynikající figuru, pak je Ray Fisher příkladem mladého muže ve vrcholné kondici. V galerii si můžete prohlédnout Rayovu až nadlidskou muskulaturu, která mu pomůže ztvárnit Cyborga – bývalého sportovce, kterého po nehodě od jisté smrti zachrání jen robotické náhradní díly a mimozemská energetická krychle. Krom toho se můžete v galerii podívat také na detailní maketu toho, jak Cyborgův a Flashův kostým vypadaly v Batman v Superman. K Batman v Superman přidáváme ještě video z prohlídky Batmanovy jeskyně. Druhé video je potom osmibitová animovaná verze traileru na Justice League.

Slovo závěrem: Amy Adams v nedávném rozhovoru uvedla, že soucítí se Zackem Snyderem, na kterého se snesla po premiéře Batman v Superman vlna kritiky, protože je to podle ní ten nejhodnější člověk a režisér s ohromný respektem k hercům. Nicméně herečka neopomněla dodat, že Justice League bude naprosto jiná a všichni jsou z ní opravdu nadšení.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: ET Online, West Fjords, Umberto Gonzales, Batman-News, Ray Fisher, Zack Snyder I, II, Ironhead Studio I, II, Wales Online, Variety

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Justice League: Komisař Gordon na první fotce | Fandíme filmu Justice League: Komisař Gordon na první fotce | Fandíme filmu Justice League: Komisař Gordon na první fotce | Fandíme filmu Justice League: Komisař Gordon na první fotce | Fandíme filmu Justice League: Komisař Gordon na první fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest