Bond 25: Produkce hledá relevantní příběh

Bond 25: Produkce hledá relevantní příběh | Fandíme filmu
A kdy nejdřív příští bondovku uvidíme?

Závěrem minulého roku zástupci bondovské mašinerie dali vědět, že si dopřejí krátkou pauzu a do příprav dalšího filmu se pustí letos na jaře. To sice ještě tak docela nezačalo, ale na novém dobrodružství agenta 007 už se pomalu pracuje. Prozradil to norskému tisku jeden z producentů, Gregg Wilson, syn Michaela G. Wilsona, který společně se svou sestrou, Barbarou Broccoli, celý kolos řídí.

Wilson junior uvedl, že právě začal brainstorming nápadů. Na začátku příprav každého scénáře se prý producenti sami sebe ptají, čeho se svět právě teď bojí. V případě bondovky Spectre to bylo globální sledování a sběr dat. Teď se producenti snaží přijít na to, co bude nejvíc relevantní v nejbližších letech. Vždycky Jamese chtějí vidět v situacích, do kterých se zatím nedostal, chtějí publiku nabídnou pokaždé něco nového. A často také prý pomáhá, když se pro inspiraci vypraví k románům Iana Fleminga, ať už jde o úroveň nebo atmosféru. Wilson si je také „docela jistý“, že se jako agent 007 ještě jednou vrátí Daniel Craig.

A při použití google translatoru na norštinu není tak úplně zřejmé, co přesně v daném místě Wilson říká, nicméně listopad 2018 je buď vůbec první termín, kdy příštího Bonda můžeme čekat v kinech anebo kdy se začne natáčet. O roce 2018 jsme u nás na webu v minulosti už jedno spekulovali, kvůli tomu, že do roku 2017 má Daniel Craig závazky v divadle.

Zdroj: Filmweb.no

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest