Bond: Daniel Craig odmítl obří částku za setrvání v roli

Bond: Daniel Craig odmítl obří částku za setrvání v roli | Fandíme filmu
Kdo by jej mohl nahradit? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Jak jsme psali již v úvodu původního článku, zprávy o Craigově konci/nekonci se střídají jako májové počasí. Jen pár hodin po zprávě Daily Mailu přichází BBC s protivrzením, podle kterého Daniel stále není rozhodnutý a dokonce prý bude ještě dlouho trvat, než k nějakému rozhodnutí dojde (možná se chce rozhodovat až po dokončení zmiňovaného seriálu). Možná byla zpráva Daily Mailu zcela lichá, možná producenti živí marnou naději, ale objevují se také spekulace o tom, že Craigovo odmítnutí je jednoduše vyjednávací taktika, aby za další návrat dostal ještě víc peněz...

Původní článek 19.5.: Kolikrát jsme slyšeli, že se Daniel CraigBondovi vrátí, tolikrát jsme slyšeli, že už s ním skoncoval. Podle aktuálních informací serveru The Daily Mail to však vypadá, že je s definitivní platností konec. Craig se během propagace bondovky Spectre stavěl k natáčení dalšího pokračování dost negativně, upsal se dvacetidílnému seriálu Purity (tudíž by s natáčením další bondovky bylo třeba počkat) a přesto na něj bylo studio MGM ochotné počkat. Dokonce mu nabídlo 68 milionů Liber (99 milionů dolarů), když se vrátí jako Bond ještě dvakrát. Astronomická suma se vedle herecké výplaty měla skládat také z výplaty producentské, z podílů ze zisku a z příplatku za veřejnou podporu filmu. Craig podle informací Daily Mailu odmítl.

Za dosavadní čtyři filmy si údajně vysloužil celkem 55 milionů dolarů, přičemž můžeme předpokládat, že za dřívější snímky dostal zlomkové honoráře oproti těm pozdějším. Dodáváme, že jeho čtyři bondovky utržily jen v kinech přes 3 miliardy dolarů, takže snaha herce udržet má své opodstatnění. Peníze však zkrátka nebyly pro Craiga prioritou. Ságou už byl unavený a zranění kolene, které si přivodil loni při natáčení, jeho rozhodování zřejmě jen urychlilo.

O tom, kdo bude příštím Bondem, můžeme zatím jen spekulovat, avšak Daily Mail dodává, že před několika dny britští bookmakeři přestali vypisovat kurzy na šance Toma Hiddlestona. Znamená to snad, že marvelovský Loki má k roli skutečně blízko? Hiddleston začal být s Bondem spojován po uvedení seriálu Noční manažer, kde si zahrál britského špiona.

Zdroje: BBC, Daily Mail

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest