Alita: Battle Angel: Hledá se robotická dcera Jamese Camerona

Alita: Battle Angel: Hledá se robotická dcera Jamese Camerona | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kandidátky na roli kybernetické zabijačky a obří rozpočet, který Robert Rodriguez na film dostane.

Příběh o zmatené kybernetické zabijačce chtěl dlouhá léta natočit James Cameron. Vlezly mu do toho ale čtyři pokračování Avatara, a tak železný Jim bude pouze produkovat a předal otěže Robertu Rodriguezovi. Ten tak natočí dosud nejdražší projekt své kariéry, protože snímek by měl stát 175-200 milionů dolarů. Natáčení je za rohem, a tak se hledá představitelka hlavní role. Kandidátkami jsou:

Maika Monroe, kterou jsme mohli vidět v hororu Neutečeš a má jednu z hlavních rolích v očekávaném Dni nezávislosti 2: Nový útok. Pak je tu Rosa Salazar, kterou známe z Labyrintu: Zkoušky ohněm, popřípadě ze seriálu Parenthood. Další kandidátkou je Zendaya, která byla nedávno obsazena do Spider-Mana: Homecoming. Poslední známou adeptkou je Bella Thorne, kterou jsme mohli vidět třeba jako dceru Adama Sandlera v Dovolené za trest (Blended). Mezi herečkami je více než desetiletý věkový rozdíl a každá mají za sebou různě výrazné projekty. Představa je však taková, že Alita udělá z relativně neznámé herečky superhvězdu. Která z uvedených by se vám jako robotická dívka zamlouvala nejvíc?

Dole v galerii jsou dámy v pořadí: Zendaya, Monroe, Salazar, Thorne.

Alita Battle Angel vychází ze stejnojmenné mangy a animovaného seriálu. Odehrává se v postapokalyptickém 26. století, ve kterém kybernetický doktor objeví na skládce poničeného ženského kyborga. Opravená dívka si nepamatuje vůbec nic, kromě výcviku smrtícího bojového umění. Stává se lovkyní odměn a likviduje nebezpečné kriminálníky. V rámci akčního příběhu bude mladá žena objevovat sebe sama a možná i najde lásku.

Zdroj: THR

Alita: Bojový anděl

14.02.2019 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Romantický
Info o filmu

Galerie: 4

Alita: Battle Angel: Hledá se robotická dcera Jamese Camerona | Fandíme filmu Alita: Battle Angel: Hledá se robotická dcera Jamese Camerona | Fandíme filmu Alita: Battle Angel: Hledá se robotická dcera Jamese Camerona | Fandíme filmu Alita: Battle Angel: Hledá se robotická dcera Jamese Camerona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest