10 nejlépe placených hereček roku 2016

10 nejlépe placených hereček roku 2016 | Fandíme filmu
Jennifer Lawrence je i po roce pořád nejlépe placenou herečkou planety. Jak si ale vedou další ženy ve filmovém průmyslu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

6. Charlize Theron ($16,5 milionu) Naposledy se do TOP desítky podívala tři roky nazpátek, mezi diváky pak nedávno zabodovala v Šíleném Maxovi. Do žebříčku se ale dostala zásluhou své role zlé královny v Lovec: Zimní válka, za kterou údajně dopředu dostala 10 milionů. K tomu je Charlize ještě tváří párfému Dior J'adore.

7. Amy Adams ($13,5 milionu) Tuto půvabnou herečku jsme mohli naposledy vidět v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, kde hrála Supermanovu lásku Lois Lane. Letos pak bude ještě k vidění v dalších třech filmech. Po boku Jeremyho Rennera v očekávaném sci-fi Příchozí, v thrilleru Noční zvířata a v životopisném snímku Janis Joplin: Get It While You Can. K tomu spolupracuje s módní italskou firmou Max Mara.

8. Julia Roberts ($12 milionů) Komedie Svátek matek si nevedla vůbec dobře jak mezi diváky, tak u kritiky, což bylo vidět i na tržbách. Smlouvou dopředu stanovenou výplatu Julii Roberts ve výši tří milionů to ale samozřejmě nijak neovlivnilo. Herečku jsme pak mohli vidět spolu s Georgem Clooneyem v mnohem výraznější roli ve Hře peněz. I Julie si přivydělává spoluprací se značkami, přesněji s kosmetickou Lancôme.

9. Mila Kunis ($11 milionů) Americká herečka ukrajinského původu hrála v komedii Matky na tahu a stálý příjem jí tvoří dabování postavy Meg v animovaném seriálu Griffinovi. K tomu hrála v reklamách na šperky a whiskey Jim Beam.

10. Deepika Padukone ($10 milionů) Nejlépe placené žena Bollywoodu za filmové role sice v Indii nedostává zaplaceno tolik, jako její americké protějšky, ale i tak se do žebříčku probojovala. Ke slušným deseti milionům jí pomohlo mnoho výhodných dohod s různými značkami. V příštím roce bude k vidění v akčňáku xXx: Návrat Xandera Cage.

Zdroje: Forbes, THR

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest