10 nejlépe placených hereček roku 2016

10 nejlépe placených hereček roku 2016 | Fandíme filmu
Jennifer Lawrence je i po roce pořád nejlépe placenou herečkou planety. Jak si ale vedou další ženy ve filmovém průmyslu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V žebříčku nejlépe placených celebrit letošního roku od časopisu Forbes se vedle mnoha herců dá samozřejmě najít i nejedna herečka. I při rychlém pohledu je jasné, že oproti mužským protějškům dostávají znatelně nižší částky, pořád se však jedná o dost slušné cifry. Použitá data jsou opět sesbíraná v rozmezí loňského a letošního června a uvedené částky jsou před zdaněním a proplacením celého týmu dané herečky (především manažeři).

1. Jennifer Lawrence ($46 milionů) Stejně jako v minulém roce, tak i letos Jennifer se značným předstihem obsadila zlaté místo. Nejmladší herečka seznamu získala část peněz díky smlouvám, které jí zaručily procenta z výdělku z Hunger Games: Síla vzdoru 2. část. Dál dostala zaplaceno 20 milionů za svojí roli v nadcházejícím sci-fi Pasažéři. V současné době má rozpracováno hned několik dalších projektů, nejvýraznější je mezi nim blíže nespecifikované drama režiséra Darrena Aronofskyho.

2. Melissa McCarthy ($33 milionů) Oproti loňsku si tato americká herečka vydělala o rovných deset milionů víc a prohodila si tak místo se Scarlett Johansson. Odhaduje se, že za letošní remake Krotitelů duchů dostala dopředu osmimístnou částku. Její příjem pak ještě navyšuje její vlastní značka oblečení nazvaná Melissa McCarthy Seven7.

3. Scarlett Johansson ($25 milionů) Její obsazení v aktuálně natáčené hrané verzi Ghost in the Shell vzbudilo především mezi fanoušky původního filmu značně negativní reakce. Jako takové bolestné jí však může být 17,5 milionu dolarů, které za roli údajně dostala. Kromě toho v příštím roce hraje ještě v komedii Rock That Body a mimo filmový průmysl spolupracuje s módní značkou Dolce & Gabbana.

4. Jennifer Aniston ($21 milionů) V mládí prorazila v seriálu Přátelé a od té doby se jí daří držet mezi špičkou. Za vánoční komedii Office Christmas Party dostala sedmimístnou zálohu, větší část jejích příjmů však tvoří její spolupráce s různými firmami, ke kterým nedávno přibyly aerolinky Emirates. Letos bude ještě k vidění ve válečném dramatu The Yellow Birds a její hlas uslyšíme v animáku Čapí dobrodružství.

5. Fan Bingbing ($17 milionů) Nejlépe placená čínská herečka se do podvědomí diváků ve světě dostala dva roky nazpátek v X-Men: Budoucí minulost. Jinak ale hraje hlavně v čistě lokálních čínských filmech, na kterých vydělává nejvíc peněz. Mimo film propůjčila tvář reklamám na kosmetické výrobky L'Oréal a Chopard.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest