The Flash: Součástí filmu bude i Cyborg

The Flash: Součástí filmu bude i Cyborg | Fandíme filmu
Warner Bros.
Obsazena byla také Iris West a máme čekat výrazně komediální podívanou. AKTUALIZOVÁNO o vyjádření režiséra.

AKTUALIZACE: Režisér Rick Famuyiwa na tvrzení, že v jeho filmu bude Cyborg, zareagoval slovy: „Říká kdo“? Říkají servery Variety, The Wrap, několik měsíců zpátky také Birth Movies Death a asi před půl rokem to naznačila dokonce producentka Deborah Snyder, když doslova řekla: „Jak si dokážete představit, až se dostaneme k Flashově filmu, Ezra Miller a Ray Fisher, který hraje Cyborga, jsou vlastně naše nejmladší postavy a jsou opravdu dobří přátelé“. To samozřejmě není nějaká oficiální tisková zpráva, ale opravdu se zdá, jako by Deborah mluvila o tom, že Cyborg ve filmu bude. Scénář se samozřejmě mohl změnit, ale spíš to vypadá, že Famuyiwa Cyborga touhle cestou vlastně sám potvrdil, protože následně odkázal na prohlášení poradce Donalda Trumpa, který reagoval slovy „Říká kdo“ ve chvíli, kdy se jej reportér zeptal na skutečnost, že ve volebních průzkumech prohrává. Otázkou tedy zůstává snad jen to, jak velkou bude mít Cyborg ve filmu roli. Birth Movies Death před časem tvrdil, že půjde vyloženě o buddy komedii s oběma postavami.  

Původní novinka 17.8.: Když se byli američtí novináři podívat v Londýně na natáčení Justice League, zmiňovala řada z nich, že Ezra Miller a Ray Fisher spolu mají skvělou chemii. Následně se šuškalo o tom, že by se mohli oba objevit ve společném filmu a teď několik hollywoodských zpravodajů skutečně potvrzuje, že ve snímku The Flash se zastaví také Cyborg. Zatím nicméně nevíme, jak rozsáhlá jeho role bude.

Nedávno byla obsazená také Iris West, zavilá novinářka a blízká přítelkyně (potenciální láska) Barryho Allena. Zahraje si ji Kiersey Clemons, se kterou režisér Rick Famuyiwa spolupracoval už ve svém předchozím snímku Dope. Dále jsme ji mohli vidět také v Sousedech 2 a hrát bude ještě v nových Hráčích se smrtí.

Ačkoliv byl nedávno vystřídán režisér filmu, stále se počítá s tím, že se stihne původní datum premiéry. Zároveň by i v současnosti měla produkce pracovat se scénářem, který připravil předchozí režisér Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Lovec upírů), na základě námětu Chrise Millera a Phila Lorda (Lego příběh, 21 Jump Street). Natáčení má začít během letošního roku v Londýně a film by měl být podstatně komediálnější, než všechny dosavadní snímky sdíleného světa DC. Ezra Miller slibuje spoustu zábavy a vedle nadlidských hrdinů také nesmírně lidský příběh.

Zdroje: Rick Famuyiwa I, II, Birth Movies Death, Forbes, MTV, The Wrap, Variety

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest