Jason Bourne: Jeremy Renner v plánu nikdy nebyl

Jason Bourne: Jeremy Renner v plánu nikdy nebyl | Fandíme filmu
Proč se Matt Damon zatím v Bourneovi nepotkal s Jeremym Rennerem, a jaká je do budoucna šance, že se tomu tak stane.

Původní trilogie o Jasonu Bourneovi, agentovi bez jakýkoliv vzpomínek na svou minulost, je dnes už takřka považována za klasiku mezi špionážními filmy. S celou sérií je pevně spjato jméno Matta Damona, jenž dal postavě odepsaného špiona charakteristickou tvář. Většina z vás si pak asi vzpomene i na Bourneův odkaz, čtvrtý díl série z roku 2012, který jel na podobné vlně jako předchozí díly, měl však odlišného hlavního hrdinu – agenta Aarona Crosse, kterého si zahrál Jeremy Renner. Reakce kritiků i diváků na film sice nebyly tak dobré jako na předchozí tři díly, žádná katastrofa to ale nebyla.

S ohlášením nového dílu Bourneovi ságy, který je právě teď v kinech pod názvem Jason Bourne, tak nastala otázka, zda se v něm neobjeví vedle původního hrdiny i Rennerova postava. Ještě před premiérou to v interview popřel producent Frank Marshall a nyní se k tomu vyjádřil i režisér Paul Greengrass. Říká, že sám nad setkáním obou postav nikdy neuvažoval a v aktuálním díle chtěl jen vyprávět příběh Jasona Bournea. Co se sesterskou sérií bude dál neví.

Na dalším filmu s postavou Aarona Crosse se má pracovat už delší dobu a premiéru měl mít dokonce už loni v létě. Režie měl už docela dávno dostat na starost Justin Lin. Docela dlouho už je ale o pokračování Legacy ticho po pěšině. Jason Bourne si nicméně v kinech nevede vůbec špatně, a tak společnost Universal docela určitě na sérií jen tak nezanevře. Otázkou tak bude především to, zda bude mít o sérii ještě zájem Matt Damon, který v minulosti tvrdil, že točit bude jedině s Greengrassem a jedině tehdy, když najdou silné téma. Na Jasona Bournea čekali devět let, tak uvidíme, jestli čekání na další díl opět potrvá opět tak dlouho nebo dostane přednost Cross. Nebo stále doufáte, že se nakonec všichni zúčastnění nechají přemluvit ke společnému filmu obou agentů?

Zdroj: Cinema Blend

Jason Bourne

29.07.2016 | USA, Velká Británie, Čína
Akční, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest