Doctor Strange: Nový trailer se přikouzlil na scénu

Doctor Strange: Nový trailer se přikouzlil na scénu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Comic-Con nám dal nový trailer na Doctora Strange. AKTUALIZOVÁNO o náš komentář

Novinku jsme aktualizovali o náš komentář. Pokud jste ještě neměli příležitost, podělte se také o vlastní dojmy a postřehy.

V noci ze soboty na neděli jsme dostali nový trailer na Doctora Strange, o kterém nejde mluvit jinak než v superlativech. Magický snímek zatím působí ze všech marvelovek nejodlišněji. Trailer je výrazně vážnější než bývá zvykem. Hudba je skutečně výrazná, a pokud jde o výběr z doprovodu, který ke snímku skládá Michael Giacchino, tak se máme skutečně na co těšit. A pak je tu samozřejmě vizuál. Někdo může namítat, že něco podobného jsme mohli vidět už v Inception, ale to vůbec nevadí.

Doctor Strange ohýbání reality bere na úplně novou úroveň. Mohli jsme se dočkat Doktorova poletování v astrální sféře, která by vypadala podobně neurčitě, jako barevné výrony ze závěru Ant-Mana. Ty nevypadaly vyloženě špatně a třeba na něco takového ve Strangeovi ještě dojde, ale pokud mát být procházení vyššími rovinami bytí jednou z klíčových stránek filmu, pak je jedině dobře, když je filmaři staví na něčem důvěrně známém. Jinou optikou pozorované známé dokáže často zapůsobit víc než neznámé (a dlouhodobě je to snesitelnější) a v tomhle případě to určitě platí. Všechno to ohýbání, kaleidoskopické efekty i borcení dovedou učarovat, a když vidíme, že Strange umí mávnutím ruky stavět celé bloky velkoměsta, je okamžitě jasné, že máme před sebou jednoho z nejmocnějších hráčů celého Marvel Universe.

Doctor Strange vypráví příběh talentovaného neurochirurga doktora Stephena Strange, který se po tragické autonehodě musí oprostit od svého ega a naučit se taje skrytého světa mysticismu a alternativních dimenzí. Z Greenwich Village v New Yorku musí jednat jako prostředník mezi skutečným světem a tím, co se ukrývá za ním. Při ochraně filmového světa Marvelu využívá širokou škálu metafyzických schopností a artefaktů.

V hlavních rolích hrají: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton a Scott Adkins. Režíruje Scott Derrickson, scénář napsal společně s C. Robertem Cargillem. Datum české premiéry je stanoveno na 3.11. 2016.



Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest