Captain Marvel: Superhrdinka má svou představitelku

Captain Marvel: Superhrdinka má svou představitelku | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Tak je to oficiálně potvrzené, našla se Captain Marvel. A má nové logo.

Žádné velké překvapení se nekoná, jak víme už delší dobu, Captain Marvel si skutečně zahraje Brie Larson, držitelka Oscara za vynikající drama Room. Oficiálně to bylo potvrzeno na aktuálním Comic-Conu, kde herečka přišla za svými kolegy přímo na pódium. Poprvé ji uvidíme zřejmě v Avengers: Infinity War, 3.5. 2018, následně pak v jejím vlastním filmu, 8.3. 2019. Obrázek na titulce je ilustrační. V galerii vidíte nové logo Carolina sólového filmu.

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel.

Zdroje: Marvel, Brie Larson

Galerie: 2

Captain Marvel: Superhrdinka má svou představitelku | Fandíme filmu Captain Marvel: Superhrdinka má svou představitelku | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest