Marvel na Comic Conu odhalí zbrusu nový seriál

Marvel na Comic Conu odhalí zbrusu nový seriál | Fandíme filmu
Pláštíkem tajemství zahalený seriál se už v noci na zítřek dočká zvláštního představení v San Diegu. Špičky studia budou u toho.

V noci na zítřek bude mít na Comic-Conu v San Diegu svůj panel Luke Cage, kterého publiku představí Jeph Loeb, šéf televizní divize Marvelu. Očekáváme první pořádný trailer a další podrobnosti o celém seriálu. Dost možná se bude mluvit také o dalších seriálech, což potvrzuje i neurčitá zpráva od Joa Quesady, kreativního šéfa Marvel Entertainment.

Ten prozradil, že během prezentace Luka Cage uvede trailer na „zbrusu novou show“, na které zrovna Marvel pracuje. Možná se jedná o hodně nešťastnou formulaci a Quesada tím myslí Luka Cage, ale to by bylo docela zklamání. Pod pojmem „zbrusu nový“ si většina fanoušků představí něco skutečně nového, o čem zatím příliš nevíme. Obzvlášť, když je řeč o seriálu, na kterém se „pracuje“, Luke Cage by měl být touhle dobou dokončený nebo téměř dokončený, aby se stihla zářijová premiéra.

O jakém seriálu může Joe mluvit? Pokud bychom zůstali čistě u seriálů od Netflixu, pak by na Conu mohla být uvedena první upoutávka na Iron Fista, který se právě točí. Z dalších chystaných marvelovských seriálů jmenujem Damage Control, seriál Johna Ridleyho (možná Ms. Marvel) nebo Cloak and Degger, avšak ani u jednoho ze seriálů jsme neslyšeli nic o tom, že by byl jakkoliv blízko k natáčení. Anebo že by Marvel v rámci svého panelu byl ochotný ukázat trailer na X-Men: Legion, které připravuje společně s Foxem?

To všechno je ve hvězdách, nicméně Quesada tvrdí, že trailer bude k vidění pouze jedinkrát na Comic-Conu, tak doufejme, že půjde o nějakou nečekanou novinku, aby už samotné odhalení a svědectví diváků v sále stály za to. V komentářích dejte vědět, jaký trailer by stál za odhalení podle vás.

Zdroj: Joe Quesada

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest