Star Wars: Rogue One: Návrat Darth Vadera je oficiální

Star Wars: Rogue One: Návrat Darth Vadera je oficiální | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nejnovější fotka ústřední hrdinky.

Je to tak. Darth Vader se s definitivní platností vrací a uvidíme ho už za půl roku v Rogue one: Star Wars Story. Přestože se to již dříve tušilo, nyní to potvrzuje Entertainment  Weekly (EW), který měl nedávno možnost exkluzivně nahlédnout za oponu natáčeného blockbusteru. Jaký bude Vaderův vliv na příběh se dozvíme o něco později, jisté je, že tu vliv bude a nepůjde jen o proběhnutí hrdinů kolem něj. Dále se potvrdilo, že Mads Mikkelsen (Dr. Strange, Hannibal) bude hrát otce hlavní hrdinky Jyn Erso (Felicity JonesTeorie všeho, Amazing Spider-Man 2), o jehož znalosti usilují obě strany. EW v dohledné době přinese i bližší informace o změnách, ke kterým došlo při přetáčkách, takže budeme příští čístlo magazínu napjatě vyhlížet.

Co na návrat Darth Vadera říkáte vy? Myslíte, že se odváží jej přizpůsobit dnešnímu divákovi nebo je to až příliš ikonický padouch?

Rogue One: A Star Wars Story pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. V hlavních rolích hrají Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen a Alan Tudyk. Režíruje Gareth Edwards. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016.

Zdroj: EW

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Star Wars: Rogue One: Návrat Darth Vadera je oficiální | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One: Návrat Darth Vadera je oficiální | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One: Návrat Darth Vadera je oficiální | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest