Star Wars: Scénář filmu s Hanem Solem sklízí chválu

Star Wars: Scénář filmu s Hanem Solem sklízí chválu | Fandíme filmu
Můžeme ale věřit pozitivním ohlasům přímo ze štábu?

Star Wars Story: Rogue One se pomalu chystá do kin a otevře tak cestu dalším spin-offům, které na nás Disney chystá. Tím nejbližším v pořadí bude sólovka mladého Hana Sola, kterého za dva roky v květnu ztvární Alden Ehrenreich (Ave Cesar!). A to si buďme jistí, že to nebude mít snadné. Disney si tím ale bude moci ověřit, jak lidé reagují na tak zásadní změnu herce.

Před pár dny ale přišla zpráva, že minimálně příběh má být více než solidní a opravdu je na co se těšit. Vyjádření přišlo od Iaina McCaiga, tvůrce artworků k Star Wars: Síla se probouzí. Ten má na starosti i tento film, četl již scénář a byl nadšen. A to dokonce tak moc, že prohlásil: "Zdaleka nejlepší Star Wars scénář a jeden z nejlepších, jaké jsem kdy četl. Smál jsem se, plakal jsem, prostě vše, co máte dělat, když čtete dobrý scénář. Čeká vás něco skvělého."

Ačkoliv si můžeme říct, že to by přeci řekl každý zaměstnanec štábu, tak je potřeba vzít v potaz dvě zásadní věci. Prvně, scénář k filmu píše jeden z praotců Star Wars, Lawrence Kasdan (Impérium vrací úder, Návrat Jediho, Síla se probouzí). Málokdo rozumí Hanu Solovi lépe, a navíc měl Kasdan o tenhle projekt zájem dřív než dostal nabídku napsat Epizodu VII. Nikdy se netajil tím, že je to ve světě Star Wars jeho zdaleka nejoblíbenější postava. No a pak je tu osvědčená dvojice Phil Lord, Chris Miller, která se ujme režie. Od těch můžeme snad ještě letos čekat nějaké vyjádření či alespoň náznaky, protože se oba oficiálně zúčastní za pár týdnů Star Wars celebration v Londýně.

Co vy na to? Mluví McCaig od srdce a máme proč být opatrně optimističtí nebo jsou to jen klasické propagační řeči a na opravdu dobrá znamení si budeme muset ještě počkat?

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest