Star Wars: Rogue One: Má film problémy?

Star Wars: Rogue One: Má film problémy? | Fandíme filmu
Objevily se zprávy o tom, že je studio s Rogue One vážně nespokojené. Čemu věřit a co se vlastně v zákulisí děje.

Před několika dny server Page Six přišel se zprávou, podle které si Rogue One: Star Wars Story nevede dobře při testovacích projekcích, vedení Disneyho není se snímkem spokojené a v červenci jej čekají čtyři týdny intenzivních přetáček. Page Six sice už v minulosti potvrzené zprávy ze světa Hvězdných válek přinesla a v zákulisí se opravdu něco děje, ve skutečnosti však podle řady dalších zdrojů není situace ani zdaleka tak žhavá.

Dojde k dotáčkám? Dojde. Chce vedení studia ve filmu něco upravit? Chce. Nicméně nedošlo k žádným testovacím projekcím, hrubý sestřih filmu byl promítán pouze interně. S dotáčkami se dopředu počítalo, tak jako u každého hollywoodského velkofilmu. A jak je to s údajnou nespokojeností? Většina zdrojů se shoduje na tom, že film je dobrý, „ale“. Podle některých zdrojů zkrátka může být díky dotáčkám ještě lepší, podle dalších je třeba zapracovat na tom, aby atmosférou lépe zapadal mezi ostatní Star Wars filmy, podle jiných je zatím Rogue One příliš vážný a je třeba jej odlehčit. Pokud máme být konkrétnější, mluví se o tom, že během dotáček se bude pořizovat jedno veledůležité cameo. Jindy se ozývá, že snímek zatím nedosahuje úrovně Síla se probouzí a je třeba zvýšit laťku. Pak zase, že zatím je Rogue One válečné drama a je třeba z něj udělat dobrodružnou, zábavnou jízdu.

Podle jednoho ze zdrojů skončí Rogue One prakticky „deset minut“ před začátkem Epizody IV, takže se můžeme bavit o tom, jestli je vůbec myslitelné, aby zmiňovaným důležitým cameem byl mladý Han Solo. Krátce před událostmi Nové naděje už by totiž přece měl vypadat jako Harrison Ford, Alden Ehrenreich ho (snad?) hraje ve výrazně útlejším věku. Zpráva tedy zdánlivě poukazuje k tomu, že se během dotáček budou točit četné scény s Darthem Vaderem, jehož účast byla mnohokrát zmiňována, i když zatím ne oficiálně potvrzena. Také se zdá, že kvůli úpravám vznikne tentokrát menší množství doprovodného materiálu, který musí čekat na to, až bude ustanovena nějaká definitivní podoba příběhu.

Rogue One: A Star Wars Story pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. V hlavních rolích hrají Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen a Alan Tudyk. Režíruje Gareth Edwards. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016.

Zdroje: Bleeding Cool, Deadline, HitFix, THR, Justin Kroll, Page Six, Borys Kit I, II

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest