Justice League: Kdo bude záporákem prvního filmu

Justice League: Kdo bude záporákem prvního filmu | Fandíme filmu
Co bude Justice League potřebovat k tomu, aby se dokázala svému nepříteli postavit?

Tým superhrdinů známý jako Justice League v tuhle chvíli očekáváme hned ve dvou filmech. Už dlouhou dobu se počítá s tím, že záporákem přinejmenším v jednom z nich bude Darkseid, velký zlý boss filmového DC světa, který plní podobnou úlohu, jako Thanos u Marvelu. Pokud se ale ultimátní hrozba má objevit pouze ve druhém filmu, kdo načechrá Justice League perka v tom prvním? V minulosti jsme slýchali, že by to mohl být techno-organický Brainiac, popřípadě nějaká zlá verze Supermana. Server Birth Movies Death nicméně tvrdí, že si na zeměkouli došlápne Steppenwolf, kterého jsme mohli vidět ve vystřižené scéněBatman v Superman.

Postava v komiksech sice vypadá poměrně dost jinak, ale opravdu by to měl být on. Steppenwolf je strýc Darkseida a vojenský vůdce planety Apokolips. V sešitech se nejedná o úplně neznámější postavu, a tak by filmaři mohli mít poměrně volnou ruku, až si jej budou chtít přetvořit k obrazu svému. Proč by měl útočit na Zemi, to zatím nevíme, dřívější klepy hovořily o tom, že kryptonské lodě z Muže z oceli obecně přitahují k naší planetě pozornost.

Justice League v aktuálním složení má být na Steppenwolfa krátká, a proto má být jednou z linek filmu snaha o oživení Supermana (Henry Cavill). V závěru filmu by se pak měl objevit sám Darkseid, ale jen na malou chviličku, plně se mu bude věnovat až Justice League II. Neměl by se dostat na Zemi okamžitě, ale s určitým odstupem, protože následující filmy údajně mají na Justice League dějově navazovat. Pro tuto chvíli jsou na termíny mezi oběma díly Justice League ohlášení Flash, Aquaman, neoznačený film (potenciálně Batman) a Shazam

Jak se vám tahle zpráva zamlouvá? Jste zvědaví, co filmaři s málo známým záporákem předvedou, nebo doufáte, že se informace nepotvrdí?

Justice League režíruje Zack Snyder, podle scénáře Chrise Terria, české a slovenské datum premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroj: Birth Movies Death

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest