Justice League: George Miller jako producent?

Justice League: George Miller jako producent? | Fandíme filmu
Henry Cavill už četl scénář filmu a Zack Snyder slibuje, že různorodé síly všech hrdinů budou mít pevně daná pravidla, aby se z filmu nestal neuvěřitelný guláš.

Už loni v létě se proslechlo, že by studio Warner bylo rádo, aby pro něj George Miller připravil nějaký komiksový film. Na podzim potom režisér Šíleného Maxe v rozhovoru připustil, že nějaká jednání proběhla, ale nejspíš z nich nic nebude. Teď se zdá, že něco možná přece.

Castingový web casting-auditions.org nabírá personál pro natáčení Justice League a mezi informacemi o filmu udává, že George Miller bude film produkovat! Jistě, není vyloučeno, že jde ze strany serveru o nějaký omyl. Anebo má George dobré právníky a po tom, co se v roce 2007 nerealizoval jeho film Justice League: Mortal, je klidně možné, že režisér musí být uváděn jako producent jakéhokoliv příštího JL projektu. V takovém případě by šlo převážně o čestnou funkci a způsob, jak Millerovi z filmu smluvně pojistit nějaký příjem. Pokud by ale měl být regulérním producentem filmu, jde rozhodně o zajímavou zprávu. Talentovaný režisér by určitě měl Snyderovi jakožto zkušenější kolega co nabídnout a pozice by pro něj samotného mohla být ideální, protože před časem se George nechal slyšet, že je z natáčení Šíleného Maxe unavený a bez náležitého odpočinku by podobně náročný projekt režírovat nechtěl. Být ale pouze jedním z producentů, to by samozřejmě bylo něco jiného.

Co dalšího castingový web prozradil? Natáčení začne 11.4. v Británii a dále se dozvídáme, že se společně se superhrdiny vrátí také Lois Lane v podání Amy Adams, a že Meru (Aquamanova partnerka) by si měla opravdu zahrát Amber Heard. Ve zprávě není ani slovo o Green Lanternovi, což zdánlivě potvrzuje starší zvěsti, podle kterých nebude zelený hrdina v Justice League 1 vůbec nebo pouze kratičce v úplném závěru.

Henry Cavill (Superman) v nedávném rozhovoru přiznal, že už četl scénář filmu. Prozradit o něm smí pouze to, že se filmový svět DC ooooopravdu rozroste, a že je příběh plný vynikajících postav. Režisér Zack Snyder o filmu v jiném interview řekl, že si filmaři dávají záležet na tom, aby schopnosti každého hrdiny byly svázány předem danými a jasnými pravidly, aby byl celý příběh pevně ukotvený v pevně dané mytologii a měli v sobě určitou uvěřitelnost.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest