Justice League: Komisař Gordon obsazen

Justice League: Komisař Gordon obsazen | Fandíme filmu
Batmanova policejního přítele ztvární zkušený komiksový matador.

Podle posledních informací se má Justice League začít natáčet v dubnu, tudíž nepřekvapí, že k již stávajícím hrdinům jsou postupně obsazovány další postavy. K provázanému světu superhrdinů od DC Comicsu se nově přidává jedna důvěrně známá postava z Gothamu, komisař Gordon. Jeho nejnovější podobu ztvární J.K. Simmons. Vždy spolehlivého držitele Oscara (Whiplash) fanoušci komiksů moc dobře znají už ze Spider-Mana, kde nezapomenutelným způsobem ztvárnil J. Jonaha Jamesona, šéfredaktora bulvárního plátku Daily Bugle.

Simmons se tak připojí k celé řadě komisařů, které známe z předchozích zpracování. Ve filmu a seriálu z 60. let minulého století postavu ztvárnil Neil Hamilton, v Batmanech od Tima Burtona Pat Hingle, který v roli zůstal i v dalších pokračováních od Joela Schumachera. Asi nejznámějším představitelem jednoho z mála rovných poldů v Gothamu je Gary Oldman (na titulce), jenž si roli střihnul v trilogii Christophera Nolana. V seriálu Gotham pak hraje mladší verzi Jamese Gordona Ben McKenzie. Máte mezi dosavadními představiteli svého favorita? (Gary Oldman se nepočítá, aby to nebylo tak jednoduché ;-) ).

Starší zákulisní zvěsti tvrdili, že ve filmovém světě Muže z oceli je již komisař Gordon mrtvý, avšak jak sami vidíte, tato informace se nepotvrdila. V Justice League dále hrají Henry Cavill, Ben Affleck, Ray Fisher, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller a Amy Adams. Režíruje Zack Snyder, scénář napsal Chris Terrio. Datum premiéry v českých a slovenských kinech je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroj: THR

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest