Problémy mají také Justice League a Aquaman

Problémy mají také Justice League a Aquaman | Fandíme filmu
Po odchodu režiséra Flashe je to nahnuté také s Aquamanem a jednoduché to nemá ani Zack Snyder s Justice League.

Včera jsme se dozvěděli o tom, že Ben Affleck vyžaduje, aby měl na svým Batmanem plnou tvůrčí kontrolu, dnes ráno přišel kvůli tvůrčím neshodám se studiem o svého režiséra filmový Flash. Problémů ale neubývá.

Už před premiérou Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti se proslýchalo, že je studio rozpačité z výkonu režiséra Zacka Snydera a dokonce si snad nepřeje, aby točil Justice League. Tahle zpráva byla záhy popřena a Snyder se pustil do natáčení. Podle aktuálních informací serveru Birth Movies Death nebyl Zack Snyder z režijní sesle Justice League odvolán proto, aby nevznikl negativní mediální obraz a neohrozily se tržby Batman v Superman. Rozjetý vlak už se jednoduše nedal zastavit. Šéfové z Warneru údajně nejsou se Snyderovou vizí Justice League celého DC vesmíru vůbec spokojení a mezi oběma stranami panuje napětí a dochází k třenicím. Snyder je pod velkým tlakem a situaci nezjednodušuje ani skutečnost, že se natáčí v Londýně, tedy daleko od přímého hollywoodského dohledu.

A podle zákulisních zdrojů to nevypadá dobře ani v týmu Aquamana. Režisér James Wan údajně cítí velkou nervozitu, která celý projekt svírá. Wan zažil extrémně náročné natáčení Rychle a zběsile 7, které dokonce ovlivnilo jeho zdraví. Zvažuje tedy, jestli se za současné situace do Aquamana pouštět. Vypadá to však, že Warner o Wana stojí, což by mohlo hrát v režisérův prospěch. Dokonce není vyloučené, že film bude odložen, aby jeho přípravy bylo možné doladit k dokonalosti.

Uvidíme, jak se situace bude dál vyvíjet, můžeme očekávat, že jakmile opět v pondělí pojedou hollywoodské zpravodaje na plné obrátky, obvolají losangeleští reportéři své kontakty a dozvíme se víc. Nad Warnerem se prozatím dál vznáší pochmurný mrak, který však dozajista zmizí, jakmile se studiu povede pro jednou zabodovat. Snad to přijde už společně s letním Sebevražedným oddílem!

Zdroj: Birth Movies Death

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest