Power Rangers: Oficiální logo filmu odhaleno

Power Rangers: Oficiální logo filmu odhaleno | Fandíme filmu
Saban
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu první oficiální fotka kompletního obsazení.

Přípravy filmu pokračují a na oficiálních profilech Power Rangers bylo zveřejněno nové oficiální logo. Můžete si jej prohlédnout dole v galerii a vypadá přesně tak, jak bychom čekali. Je to kombinace loga seriálového s přídechem něčeho, co nás má upozornit, že tentokrát se nekoukáme na prodloužené akční večerníčky pro nejmenší, ale na celovečerní film. V galerii zároveň najdete také fotku celé strážcovské party, prozatím tedy bez kostýmů.

Režisér Dean Israelite o hercích řekl, že je produkce záměrně vybrala co nejrozmanitější herce, podstata jednotlivých postav by však měla být pořád stejná jako v seriálu, ať už daný strážce ve filmu změnil barvu pleti, nebo ne. Strážci by podle režiséra měli být opravdu „moderní, hustí a nekompromisní“, což jsou superlativa, kterým asi ve spojitosti se Strážci vesmíru věří málokdo. Ale nesuďme, dokud neuvidíme. Kostýmy strážců připravila novozélandská Weta. Mají vypadat až „metafyzicky“, protože do těch uniforem se přece nepřevléká, ale morfuje se do nich...

Power Rangers pojednávají o pěti obyčejných studentech střední školy, kteří získají výjimečnou moc, když se dozví, že jejich městu Angel Grove a celému světu hrozí zničení od mimozemského nepřítele. Osudem vybraní hrdinové rychle zjistí, že jsou jediní, kdo může zachránit planetu. Ale k tomu budou muset překonat vlastní problémy a společně se spojit jako Strážci dřív než bude příliš pozdě.

Původní verzi scénáře připravili Burk Sharpless a Matt Sazama, následně po nich text upravili Ashley Miller a Zack Stentz. Režíruje Dean Israelite. V hlavních rolích hrají Elizabeth Banks, David Denman, Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler, Ludi Lin a Dacre Montgomery. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.4. 2017.

Zdroje: Oficiální Facebook, Collider

Power Rangers

24.03.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Power Rangers: Oficiální logo filmu odhaleno | Fandíme filmu Power Rangers: Oficiální logo filmu odhaleno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest