Transformers 5: Bude se natáčet také v Česku?

Transformers 5: Bude se natáčet také v Česku? | Fandíme filmu
Štáb zabírá ateliéry v USA, ale rozhlíží se také po Evropě.

Asi před týdnem jsme se dozvěděli, že výrazná část Transformers 5 bude natočená v americkém státě Michigan, kde už štáb po předchozích filmech ví, co může čekat, ale především od místní správy dostane tučné finanční pobídky. Detroit Business aktuálně dodává, že filmaři vedle exteriérů využijí i místní ateliéry v Pontiacu. Krom USA se ale má točit také v Evropě. Starší zpráva mluvila o Británii a Islandu, ale také o scautingu dalších Evropských lokacích. A pozor, český server Borovan.cz vypátral, že zástupci studia Paramount zkoumali podmínky pro natáčení také v Česku!

Pokud by nakonec k dohodě skutečně došlo, je velice dobře možné, že hlavní část filmu by vznikla v Michiganu a Británii a další lokace by navštívil snímek jen okrajově. Ale i tak, nebylo by cool, kdyby Transformers v příštím filmu zničili nějakou českou dominantu? : ) Natáčení filmu bude probíhat od léta do podzimu.

Transformers 5 režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Zdroje: Borovan.cz, Detroit Business

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest