Batman v Superman: Vše o rozšířené edici a vystřižené scéně

Batman v Superman: Vše o rozšířené edici a vystřižené scéně | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Co vše prozradil Zack Snyder o rozšířené verzi filmu, Jimmy Olsen, padouch pro Justice League, podrobnosti o Cyborgovi a první scéna z rozšířeného sestřihu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Znalci komiksů spekulují o tom, že by rohatec mohl být Steppenwolf, strýc a jeden z elitních vojáků Darkseida – jednoho z nejnebezpečnějších záporáků celého komiksového světa nakladatelství DC. Druhá prominentní teorie je, že se jedná o Yuga Khana, Darkseidova otce. Tak či tak je důležité, že jsou oba propojeni s Darkseidem, který podle všeho bude hlavním záporákem minimálně v jedné z částí filmové Justice League. Do této role jej už několik let pasují nepotvrzené zákulisní zvěsti. O „něm“ mluví zřejmé také Lex Luthor v závěru BvS, když Batmanovi říká, že se blíží. Díky vystřižené scéně už zhruba tušíme, jak Lex k takové informaci přišel. Na virálním Instagramu LexCorpu se firma od svého šéfa distancovala, ale zároveň jej požádala o vyjádření k vlastním šíleným činům. Luthor řekl pouze“ „Cink, cink, cink, čeká nás snad druhé kolo?“

Dále jsme v Batmanově noční můře mohli vidět do země vypálený Darkseidův symbol (omega) a v noční můře poletovali také Paradémoni, stvoření taktéž s Darkseidem spojovaná. Nepřímo Darkseida potvrdil i Zack Snyder, když v interview řekl: „Možná, že někde ve vesmíru existuje. Možná, že něco hledá. Něco, co je proti životu“. To něco je zřejmě „Anti-Life Equation“ (rovnice ne-života), cíl všech Darkseidových snah, který mu dává kontrolu nad veškerým životem ve vesmíru. V tom samém rozhovoru Snyder řekl, že zmiňovanou noční můru určitě lze vykládat jako vizi jedné z možných budoucností.

A s Darkseidem a jeho planetou Apokolips souvisejí i kostky, které se vznášely před rohatou bytostí. Téměř určitě se jedná o tzv. Mateřské kostky (Mother Box), mocné artefakty s velikou mocí, které dokážou manipulovat energií i hmotou a v komiksech mají prakticky neomezené schopnosti. Jednu Mateřskou kostku vidíme asistovat také u zrodu Cyborga, který se nám prozatím v krátkosti představil ve videu ukrytém mezi Luthorovými soubory. Že se jedná o Mother Box potvrdil sám Zack Snyder, který uvedl, že chtěl Cyborgův (Ray Fisher) zrod ukázat už v tomhle filmu proto, protože v nadcházejících událostech bude hrát postava klíčovou úlohu. Můžeme spekulovat o tom, že stejně jako v komiksech to bude právě on, kdo díky propojení s Mateřskou kostkou dokáže zbytek Justice League informovat o Darkseidových plánech.

Fanoušci se mohou těšit, že rozšířený sestřih filmu prozradí snad ještě víc. Objevila se informace, že by měl vyjít v polovině července, ale Warner to popřel. (Podle dřívějších zpráv by měl rozšířený sestřih filmu vyjít na podzim). V galerii se můžete podívat, jak by mohlo vypadat balení doplněné o sběratelské sošky.

« Předchozí kapitola

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Batman v Superman: Vše o rozšířené edici a vystřižené scéně | Fandíme filmu Batman v Superman: Vše o rozšířené edici a vystřižené scéně | Fandíme filmu Batman v Superman: Vše o rozšířené edici a vystřižené scéně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest